Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítás: nálunk számítanak a rövid határidők is!

hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás profi szakemberekkel, rövid határidővel. Szolgáltatásunkkal nem okozhat gondot igazodni az adott körülményhez, keressen minket!

Amikor hivatalos fordításra van szükség, előfordulhat, hogy az embereknek nagyon rövid határidőkhöz kell igazodniuk a dokumentumok benyújtása során. Például egy külföldi munkavállaláskor megeshet, hogy az adott vállalkozás nem túl sok időt hagy meg a leendő dolgozóknak, ehhez pedig kénytelenek alkalmazkodni, mert ellenkező esetben veszélybe kerülhet a jövőjük. A hivatalos fordítások elkészítéséhez célszerű olyan szolgáltatót találni, ahol nem okozhat gondot alkalmazkodni az adott körülményekhez. Ha Ön is hasonló helyzetbe került, ne essen kétségbe, mert fordítóirodánkkal könnyen tud igazodni a leendő munkáltatója elvárásaihoz!

Irodánk mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek minél hamarabb hozzájussanak a hivatalos fordításokhoz. Cégünk a legkiválóbb szakemberekkel dolgozik együtt, akik kellően ismerik a célnyelvet, emiatt gyorsabban is tudnak dolgozni. Attól nem kell tartani, hogy ez a minőség rovására menne. A fordítók mindenre oda tudnak figyelni, hiszen az évek során nagyon sok szöveggel foglalkoztak már, a folyamatot igen rutinosan kezelik. Az, hogy Ön hamar, az elvárásoknak megfelelően tudja biztosítani a hivatalos fordítást, mindenképp előnyt jelent. A munkáltató kifejezetten elégedett lesz. A rugalmasság, alkalmazkodóképesség igen sokat elárulhat a leendő dolgozóról. Ez különösen fontos egy külföldi munkavállalásnál, ahol az embernek gyakran teljesen a nulláról kell elkezdenie mindent. 

Tegyen pozitív benyomást leendő munkáltatójára, keressen bennünket a hivatalos fordításért, és könnyen alkalmazkodhat a körülményekhez! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A fordításoknál a korrekt díjakra is odafigyelünk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas munkáért. Ha kérdései lennének, vagy szeretné megrendelni a fordítást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Egy fordítóiroda ügyfélbarát ügyintézéssel!

fordítóiroda

A fordítóirodánk kényelmes és egyben hatékony ügyintézést kínál az ügyfeleinek! A megrendeléstől a fizetésig mindent el tud intézni online!

fordítóirodánk csapatának fontos, hogy az ügyfeleknek ne csak a fordítás színvonalát tudja biztosítani, hanem abban is segítse őket, hogy a megrendelés minél egyszerűbben történjen. Ennek érdekében több eszközt is az ügyfelek rendelkezésére bocsátunk. Az információszerzésre, a fordítóirodánkkal történő kommunikációra nem csupán a hagyományos csatornák állnak a rendelkezésre. Online is lehetőséget nyújtunk megbeszélni, ajánlatot kérni, egyeztetni a fordítóirodánkkal. Ezen kívül a fizetési módjainkat is kibővítettük annak érdekében, hogy az ügyfeleink számára a lehető legegyszerűbb legyen a számla kiegyenlítése.

Döntsön a mi fordítóirodánk és szolgáltatásaink mellett, ha az is fontos Önnek, hogy olyan irodával kössön szerződést, ahol például bankkártyával is probléma nélkül tud fizetni! Mi már ezt a fizetési lehetőséget is az ügyfelek rendelkezésére bocsátottuk, így mostantól átutalással, bankkártyával is rendezheti a számlát. Amennyiben ezt a  fizetési módot választja, a banki átutalást a honlapunkon szereplő összefoglaló információi alapján kell teljesítenie. A teljesített megrendelést követően kiküldjük a számlát, a számla kézhez vétele után pedig tíz napon belül kell elküldenie nekünk az összeget. A banki átutalást azoknak az ügyfeleknek javasoljuk, akik gyorsan szeretnék intézni az ügyeiket vagy  fordítóirodánktól nagy távolságra élnek. Minden elfogadott fizetési módról a fordítóiroda honlapján tud tájékozódni.

Amennyiben sokoldalú, korrekt fordítóirodára van szüksége, a legjobb helyen jár. Forduljon hozzánk bizalommal és a fordítási munkát elvégezzük Önnek a megrendelésben rögzített pontok alapján! A cégünk kedvező árakkal dolgozik, a határidőket lelkiismeretesen betartja és minden alkalommal olyan munkát ad ki a kezei közül, amire büszke lehet és az ügyfél is maximálisan elégedett. Ajánlatot tud kérni tőlünk a honlapunkon szereplő telefonszámon vagy email címen!

Hivatalos fordítás: kedvező árért cserébe minőségi munka!

hivatalos fordítás

hivatalos fordítás terén minőségben és árban verhetetlenek vagyunk. Csökkentse a kiadásait, jusson hozzá színvonalas, pontos fordításokhoz!

Ha hivatalos fordítást kell megrendelni, egyeseknek a minőség mellett lényeges szempont az is, hogy a szolgáltatást kedvező áron vehessék igénybe. Amennyiben Önnek is szüksége van fordításra, és szeretné megtalálni a legjobb ajánlatot, ismerkedjen meg cégünkkel!

A minőségben és a hivatalos fordítás árakban élen járunk. Szolgáltatásunkat korrekt díjért cserébe biztosítjuk ügyfeleinknek, így a színvonalas, pontos szövegek bárki számára könnyedén elérhetők. A legprofibb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik kiemelt figyelmet fordítanak munkájuk minőségére, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz velük.

A megrendelt fordításokat ügyfeleink rövid időn belül megkaphatják, így velünk a határidőkhöz is könnyedén igazodhat. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Szakfordítás és ami az árak mögött van

szakfordítás

szakfordítás árak a fordítás színvonalát is reprezentálják. A fordítási irodák árai azt is megmutatják, hogy mire számíthat egy ügyfél, aki az adott fordító irodához fordul. Az irodák áraival az ügyfél azt választja, hogy a megrendelt szolgáltatást egy meghatározott ár-érték arányban kapja meg.

Amennyiben olyan szakfordításra van szüksége, ami a minden szempontból eleget tud tenni az elvárásainak, akkor keresse bizalommal a szakfordító csapatunkat! Az irodánkban minden megrendelés, minden fordítás reális áron készül, ami teljesen arányban áll a fordítás nyújtotta minőséggel is.

Arra törekszünk, hogy elérhető árfekvésben tudják igénybe venni az érdeklődők a szakfordítást. Ezzel szeretnénk biztosítani azt, hogy minél szélesebb ügyfélkört tudjunk kiszolgálni. 

Ne döntsön csak ár alapján egy fordítóiroda mellett, de ne hagyja figyelmen kívül, hogy mit kínálnak Önnek egy árért cserébe! Amennyiben érdekli az ajánlatunk, kérje egyedi árajánlatunkat a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Hivatalos fordítóirodánk előnyei a gépi fordításokkal szemben

Hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóirodánk rendkívül magas minőségben dolgozik, profi szakemberekkel, rövid határidővel, megfizethető áron - forduljon hozzánk Ön is! 

Sajnos gyakran előfordul, hogy termékismertetőkben, cégek bemutatkozójában fordítási hibákkal teli szöveget olvashatunk. A Google, illetve a többi fordítóprogram rendkívül hasznos dolog, ám nem használható minden esetben. Rövidebb szövegek megértésére nagyszerűen alkalmas, ám egy olyan cég esetében, ami fontosnak tartja az Ügyfelekkel való kommunikációt, mindenképp érdemes hivatalos fordítóirodához fordulni. 

A gép által végzett fordítás egyrészt nem minősül hivatalosnak, másrészt szinte biztos, hogy tele lesz nyelvtani hibákkal. Sajnos nem elég, ha az egyes szavakat lefordítja a gép, hiszen sokszor a szövegkörnyezet határozza meg az igazi jelentést. Egy megbízható fordítóiroda azonban még a legárnyalatnyibb különbségekre is odafigyel, így a cég kommunikációja egyértelmű és tökéletesen megfogalmazott lehet a külföldi partnerek felé is. 

Amennyiben Ön is hivatalos fordítóiroda munkáját szeretné igénybe venni, keressen minket bizalommal, mi készséggel állunk rendelkezésére! 

1. oldal / 16