Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A profi tolmácsolás hozzájárul a nemzetközi konferenciák sikereihez

konferenciatolmácsolás

A nemzetközi konferenciák sok szervezet, vállalat életében töltenek be lényeges szerepet. Elsősorban azért fontosak ezek az események, mert itt többek között lehetőség van arra is, hogy az érintett területen dolgozó szakemberek megoszthassák tapasztalataikat, új ismereteiket.

Alkalom nyílik arra is, hogy új partnerek csatlakozzanak be a kutatásokba, munkálatokba. A rendezvények sokat hozzátesznek a szervezetek, vállalatok mindennapjaihoz, általuk többek lehetnek, és segítséget kaphatnak a jövő tervezését illetően is.

Jellemző, hogy a konferenciákra a világ különböző pontjairól érkeznek a meghívottak. A szervezők igyekeznek egy célnyelvet kijelölni, amelyen keresztül folynak az előadások, beszélgetések, azonban nem mindenki rendelkezik stabil nyelvtudással.

Ez eredményezheti azt is, hogy a programok élvezhetetlenek egyesek számára, ami igen kellemetlen, hiszen így az esemény sikere foroghat kockán. Ha olyan személyek nem értik pontosan az előadásokat, akik az adott terület kulcsfontosságú szereplői, akkor még a szervezet, vállalat jövője is kérdésessé válhat.

Bővebben: A profi tolmácsolás hozzájárul a nemzetközi konferenciák sikereihez

A szakfordítás nem összekeverendő a műfordítással!

szakfordítás, online szakfordítás, szakfordítás árakMűfordítóra nem célszerű bízni szakfordítást, mert kényelmetlen helyzetekben találhatja magát. Tájékozódjon a különbségekről, ebben számíthat ránk!

Az életben bármikor előfordulhat, hogy jóval magasabb szinteken van szükség fordításokra, amelyekhez nem elegendő a meglévő nyelvtudás. Mindenképp szakemberekre kell bízni a feladatokat, akik a terület követelményeinek megfelelően végzik el azokat.

Sajnos előfordulhatnak olyan helyzetek ezen a területen is, amikor a megbízók a kellő információk hiányában nem az adott feladatra alkalmas fordítókat keresik meg. Nem ritka, hogy például szakfordítást műfordítókra bíznának egyesek, mert nem igazán érzik és látják át a különbségeket a két terület között. Fontos, hogy az emberek tisztában legyenek a legalapvetőbb információkkal a szakfordításokról, így pedig nem hozhatják magukat, sem pedig a szakembereket kellemetlen szituációkba.

Bővebben: A szakfordítás nem összekeverendő a műfordítással!

Mindent a lektorálásról

A lektorálás egy igazán hasznos szolgáltatás, amelyről érdemes bővebben is tájékozódni. Cégünk színvonalas szolgáltatást kínál ezzel kapcsolatban.

Bővebben: Mindent a lektorálásról

Az üzleti világ és a hivatalos fordítás

Akik országhatárok nélkül gondolnak az üzleti kapcsolatokra, nekik mindenképp korrekt hivatalos fordításokra is szükségük van. Keresse irodánkat!

Bővebben: Az üzleti világ és a hivatalos fordítás

Tolmácsolás mindig az ügyfelek igényei szerint

Ügyfeleink az igényeiknek megfelelően hidalhatják át a nyelvi nehézségeket. Keressen bennünket a profi tolmácsolásért, a minőség garantált!

Bővebben: Tolmácsolás mindig az ügyfelek igényei szerint

1. oldal / 17