Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Tolmácsolás az ügyfelek érdekeit előtérbe helyezve!

tolmácsolás

Az idegennyelvek ismerete még nem szavatolja, hogy minden helyzetben elegendő a meglévő szintű nyelvtudás. A tolmácsolás profi szakemberek közreműködésével segíti a kommunikációt és a nemzetközi találkozók gördülékenységét.

A tolmácsolás szolgáltatásként bizonyos árat követel meg, de persze nem mindegy, hogy a tolmácsolás ára pontosan mekkora. A magas ár jelezheti a kiemelkedő színvonalat vagy egyszerűen a túlárazott szolgáltatásra utal.

A tolmácsolás ára lehet alacsony is, nyilvánvalóan ez az ideális irány a legtöbb ügyfél számára, de csakis akkor, ha megfizethetőség minőséggel is párosul. Azt érdemes figyelembe venni a megbízásoknál, hogy a tolmácsolást végző cég milyen referenciákkal rendelkezik és milyen visszajelzések érkeznek a munkájukról. A legjobbak egyike sem feltétlenül a legdrágább, de a magas ár sem jelenti a feltétlen minőséget.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a tolmácsolást szeretne rendelni kedvező áron! Minden megbízást határidőre teljesítünk, de sürgős megrendelést is vállalunk, ha úgy adódik!

Szakfordításait bízza sokoldalú szakemberre!

szakfordítás

A szakfordítás az idegennyelvi fordítás egyik speciális területe, amikor egy-egy szakterülethez köthető szöveget kell átültetni egyik nyelvről a másikra. A fordításhoz szükséges kompetenciák, tapasztalat és tudás összessége teszi a fordítót kiemelkedő szakemberré. A szakfordítás kiemelkedő színvonalú elvégzése csakis azoknak a fordítóknak sikerülhet, akik egyszerre rendelkeznek a fordításhoz és az adott szakterülethez kapcsolódó tudással is.

Ez a munka tehát többszörösen nehezített terep, mert az átültetett szövegnek el kell érnie tartalmi szempontból is az eredeti színvonalát. A szakzsargon magabiztos alkalmazása, a terminusok ismerete, a szakág tanulmányozása mind előfeltétele a minőségi munkának, ha szakfordításról van szó.

A szakfordítás ára és annak minősége reflektál egymásra. Korrekt áron elkészített megbízást nyújtunk mindazoknak, akik a legjobb szolgáltatások egyikét keresik ezen a területen. Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot szakfordításra!

Lektorálás: minőségi szolgáltatás, folyamatosan elérhető áron!

lektorálás

A lektorálás óriási segítséget nyújt abban, hogy az olyan fontos eseményeknél, mint például egy külföldi partnerrel történő szerződéskötésnél elkerülhetők legyenek a nyelvi hibák a szövegekben. Ezzel kapcsolatban manapság többféle szolgáltatás is elérhető, azonban sokaknak fontos, hogy olyan céget találjanak, ahol a lektorálás árára és minőségére egyaránt kiemelt figyelmet fordítanak. Ha Önnek is hasonlóak az igényei, és tapasztalt szakemberekre lenne szüksége, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy igazodjunk az ügyfelek igényeihez. Fordítóirodánkban a legprofibb, legjobb szakemberek foglalkoznak a lektorálással, így a kész dokumentumok a legmagasabb szakmai követelményeknek fognak megfelelni. A hosszú évek során munkatársaink igencsak változatos szövegekkel találkoztak a lektorálás során, így több területen is otthonosan mozognak, számukra semmi sem jelenthet kihívást. Legfőbb céljuk, hogy olyan iratok szülessenek, amikkel elkerülhetők a félreértések, kellemetlen szituációk, és az adott vállalkozás meg tudja őrizni jó hírnevét az idegen nyelvterületeken is. A lektorálást ügyfeleink akár fordítással együtt is igénybe vehetik, így teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani. Cégünket anyagi szempontból is célszerű választani, ugyanis nálunk a lektorálás árak mindig megfizethetők, így bárki számára könnyedén elérhetők vagyunk. A korrekt árakat igyekszünk hosszú távon megőrizni, így minket a jövőben is érdemes lesz felkeresni.

Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és az árakkal. A lektoráláskor is odafigyelünk a gyorsaságra, így Ön könnyedén igazodhat a határidőkhöz is. Ügyfélközpontú, minőségi szolgáltatásunk rengeteg esetben segíthet. Válassza az Ön is az egyszerűbb utat, és bízza profikra a kész szövegek lektorálását! Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Videókonferencia tolmácsolás: sikeres tárgyalás az online térben is!

videókonferencia tolmácsolás

Az aktuális helyzethez mindenki úgy alkalmazkodik, ahogyan a lehetőségei engedik. Az üzleti életben a személyes találkozókat ki lehet váltani az online térbe helyezett eseményekkel. Szerencsére a modern technika számos eszközt a kezünkbe ad ahhoz, hogy személyes jelenlét nélkül is ugyanolyan színvonalon bonyolítsunk le például egy konferenciát.

A vállalkozásunk is igazodik a megváltozott igényekhez és a videókonferencia tolmácsolást is felvette a szolgáltatások listájába. A videókonferencia tolmácsolás lebonyolításához csak megfelelő internet kapcsolat és minőségi kommunikációs eszközök kellenek. A többit bízza ránk és garantáljuk, hogy tökéletesen sikerül az üzleti találkozó a virtuális térben is! A távtolmácsolás szituációjában is kimagasló színvonalat biztosítunk az ügyfeleknek! A nyelvi korlátok leküzdése és a konferencia sikere online is működőképes.

A videókonferencia tolmácsolás részleteiről kollégáink további tájékoztatást nyújtanak a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Fordítóirodánk Budapesten teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!

A fordítás megrendelése egy budapesti fordítóirodától több módon is lehetséges. Az ügyfelek személyesen is tisztázhatják, hogy mit várnak a fordítóirodától vagy leadhatják a megrendelésüket online, illetve postai úton is.

Habár sokan a személyes ügyintézés hívei, a budapesti fordítóirodánk lehetőséget nyújt az online és a postai megrendelés lebonyolítására is. Amikor a körülmények miatt nincs lehetőség személyesen bejönni a budapesti fordítóirodánkba, hogy tolmácsolást, budapesti hivatalos fordítást vagy kiadványszerkesztést, nyomdai kivitelezést rendeljen, bátran éljen a többi opcióval is!

Jelenleg mindegyik megrendelési módra van lehetőség, a budapesti fordítóirodánk teljes szolgáltatással működik és fogadni tudja azokat az ügyfeleket is, akik az irodába személyesen szeretnének eljönni. Válassza az Önnek legideálisabb lehetőséget és lépjen kapcsolatba velünk online, postai úton vagy személyesen! Minden esetben színvonalas szolgáltatást biztosítunk, valamint megbízható ügyfélkezelést!

Asztali kiadványszerkesztés profi, igényes kivitelezésben!

asztali kiadványszerkesztés

A tartalom mellett a forma is számít, így lesz kerek egész egy dokumentum. Az ügyfelek, üzleti partnerek számára fordítandó anyagok formázását is ránk bízhatja! Az asztali kiadványszerkesztés is része a szolgáltatásainknak.

Az asztali kiadványszerkesztésben szerzett gyakorlatunk, hozzáértésünk és eszközparkunk az, ami Önnek kell, ha nyomdakész állapotban kivitelezett anyagokat szeretne megrendelni. A fordítási szolgáltatásaink mellett érdemes igénybe venni az asztali kiadványszerkesztést is, hiszen az anyag egyenesen mehet a nyomdába.

A képek, grafikák, a tördelés, a tipográfia, a tervezés és a szerkesztés is egyszerre készül el. A végeredmény az Ön által megadott irányelvek alapján készült, igényes nyomdakész anyag. A fájlformátumok kezelését is ránk bízhatja, ezen a területen is kiemelkedő rutinnal és ismeretekkel rendelkezünk. A katalógus, album, prospektus, többféle kiadvány nálunk nemcsak minőségi fordítást, de stílusos formát is kap.

A szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól a megadott elérhetőségeink egyikén!

A hivatalos fordítás minőségi változatával egyszerűbb az ügyintézés

hivatalos fordítás

A hivatalos fordításra olyan speciális esetekben szoktak igényt tartani a megrendelők, amikor egy szöveget át kell ültetni egy másik nyelvbe, de szükség van a dokumentum, okmány eredetiségének igazolására. Egy irat jelöli azt, hogy a fordítás és az eredetije pontosan megegyeznek, fennáll a szöveghűség. A hivatalos fordítás minősége meghatározó a végleges eredmény szempontjából. Az a dokumentum, amit nem maximális odafigyeléssel készítenek el, már nem tud olyan szerepet betölteni, amit eredetileg szántak neki.

Forduljon bizalommal a fordító irodánkhoz, amennyiben szeretne egy megbízható hivatalos fordítást elkészíttetni. A fordító irodánk által kivitelezett hivatalos fordítások eleget tesznek minden szakmai követelménynek és nem utolsó sorban az ügyfelek számára is nagyon korrekt áron, rövid határidővel elérhetőek. A hivatalos fordítás profi elkészítését bízza ránk! A weboldalunkon minden elérhetőséget megtalál ahhoz, hogy a hivatalos fordítást meg tudja rendelni. A pontos hivatalos fordítás árakról szintén tájékoztatást adunk az érdeklődőknek.

Fordító iroda Budapesten: teljesen online ügyintézéssel könnyítjük meg ügyfeleink dolgát!

A személyes ügyintézésre nincs minden élethelyzetben lehetőség. Megesik, hogy az online ügyintézés az egyetlen ideális módja egy szolgáltatás igénybevételének. A fordító irodánk Budapesten található, de az ország egész területéről fogadjuk a megrendeléseket, hiszen tökéletesen fel vagyunk készülve a fordítással kapcsolatos feladatok online lebonyolítására.

Elektronikus levelezés útján minden részletre kiterjedően megküldjük a személyre szabott ár-ajánlatot majd pedig az elkészült fordítást is. A fordítandó anyagot szintén ezen a módon fogadjuk. Tudjuk, hogy ez nem minden ügyfélnek elég gyors, még akkor sem, ha a kommunikációt a gyors reagálásunkkal tesszük gördülékennyé. Akár egyéb formában is lehetőség van egyeztetni a részleteket, a budapesti fordító irodánkkal például skype-on is tarthat megbeszélést.

Forduljon bizalommal mások által nagyra becsült fordító irodához és tegye a fordítás megrendelését még egyszerűbbé és gyorsabbá! A budapesti fordítóirodánk online sem okoz csalódást Önnek!

Hivatalos fordítás: bízza rutinos szakértőre!

hivatalos fordítás

Hivatalos fordításra van szüksége, a feladatot pedig mindenképpen rutinos, a szakterületen jártas fordítóirodára bízná? Ne keresgéljen tovább, hiszen szakembereink mindenben a segítségére lesznek! A hivatalos fordítás legfontosabb formai tulajdonságai: az elkészült fordítást bélyegzővel látjuk el és tanúsítjuk a fordítás helyességét, teljességét, az eredetivel való megfelelőséget. Fontos szempont, hogy a hivatalos fordítás alkalmas a külföldi ügyintézéshez is.

Fordítóirodánk szolgáltatása sokrétű (szakfordítás, tolmácsolás, lektorálás, kiadványszerkesztés), de szakembereink nagy rutinnal rendelkeznek a hivatalos fordítás területén is. Az elmúlt években olyan ügyfeleknek nyújtottunk segítséget, akik aztán Ausztráliában, Ausztriában, Angliában, Csehországban, Horvátországban, Németországban, Szlovákiában, Romániában vagy éppen az Egyesült Államokban is gond nélkül használták fel az általunk kiadott hivatalos fordításokat. Fontos megjegyezni: az elmúlt években még egyszer sem fordult elő olyan, hogy az általunk kiadott hivatalos fordítás nem felelt volna meg a határon túli követelményeknek! Ne kockáztasson, menjen Ön is biztosra velünk!

Hivatalos fordítás Budapesten? Ha tehát Ön is profi, megbízható és tapasztalt fordítóirodára bízná a feladatot, mi állunk rendelkezésére! A fordítástechnikában kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek, a legmodernebb fordítássegítő eszközökkel dolgozunk, munkánkról pedig sok mindent elárul, hogy visszatérő, elégedett ügyfeleket tudhatunk a partnereink között! Dolgoztunk már együtt magánszemélyekkel, kis- és középvállalatokkal, nagy fordító ügynökségekkel vagy éppen multi-cégekkel, alapítványokkal, közigazgatási szervekkel és ügyvédi irodákkal egyaránt.

Legyen Ön a következő elégedett megbízónk, a szolgáltatásunkban és a végeredményben nem csalódhat! Referenciáinkat megtekintheti a weboldalunkra kattintva. Kérje kedvező árajánlatunkat, kérdéseivel, kéréseivel pedig keresse bátran kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Várjuk bizalommal hívását!

Szakfordítás Budapesten, akár rövid határidővel!

szakfordítás

A szakfordítás elkészítése magasabb szintet követel meg, mint egy egyszerű szövegfordítás. A fordítónak nem csupán mindkét nyelvet kiválóan kell ismernie, de azzal a területtel is szorosabb ismeretségben kell lennie, mellyel kapcsolatban a szakfordítás készül. Az ilyen színvonalú munkához idő kell, de sajnos nem mindig van annyi belőle, amennyit szeretnénk.

Amennyiben szüksége van sürgősségi szakfordításra Budapesten, úgy válasszon a célra olyan fordító irodát, ahol nemcsak vállalnak ilyen megbízást, de azt jól is végzik el! A szakfordítás Budapesten a mi fordító irodánk egyik specialitása, amit minden esetben pontosan a határidőre készítünk el. Ha egy ügyfél nem tudja máshogyan megoldani és a lefordítandó szöveget csak úgy tudja nekünk eljuttatni, hogy nincs sok idő a fordításra, mi sikeresen teljesítjük a kihívást! Nekünk az az első, hogy az ügyfél megkapja a megrendelt szakfordítást!

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén kérhet ajánlatot szakfordításra Budapesten, és igénybe veheti szolgáltatásainkat akár rövid határidővel is!

Vállaljuk a cégkivonat hiteles fordítását is!

hiteles fordítás

Korábban már írtunk arról, hogy hiteles fordítást csak bizonyos esetekben végezhet az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Irodán kívül más, azonban a cégkivonat fordítása pontosan ebbe a kategóriába tartozik.

Amikor egy vállalkozás külföldre terjeszkedne, akkor nagyon fontos, hogy rendelkezzen a cégkivonat hiteles fordításával, hiszen ennek hiányában szinte semmilyen hivatalos ügyet nem tud elintézni a terjeszkedéssel kapcsolatban. Egy cégkivonat hiteles fordítása azonban nagy odafigyelést igényel, mert bármelyik adat eltérése esetén nem fogják azt elfogadni. Komoly hiba például a nevek lefordítása, ami nem elfogadható. Fontos, hogy a hiteles fordítást egy erre jogosult, tapasztalt irodára bízzuk, ami csakis tökéletes munkát enged ki a kezei közül.

Szeretné cégével meghódítani egy másik ország piacát, és ehhez szüksége lenne néhány hiteles fordításra? Keressen fel minket bizalommal Ön is, és kérje ajánlatunkat még ma a cégkivonat hiteles fordítására!

Page 1 of 10