Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás

A jó szakfordítás legjobb ismérve, hogy az olvasóban fel sem merül, hogy azt valaki idegen nyelvről fordította. Erre törekszünk, ez a célunk, hogy a forrásszöveget úgy ültessük át a célnyelvre, mintha az már eredetileg is a célnyelven íródott volna.

Ez teljesen független a nyelvpároktól. Legyen szó német fordításról, angol fordításról, vagy akár orosz, szlovén, lengyel fordításról, minden esetben ragaszkodunk az alapelveinkhez. Ez messze túlmutat a szavak lefordításán, az értelem átültetésén. Teljes lokalizációra és többszöri ellenőrzésre van szükség a tökéletes minőség eléréséhez.

Csapatunk évente több millió szót fordít egyik nyelvről a másikra, folyamatos felügyelet mellett, beépített minőségbiztosítási elemekkel, a határidők szigorú betartása mellett.

Az eddig lefordított anyagaink listája szinte végtelen, dolgoztunk már rengeteg gépkönyvön, műszaki leíráson, szerelési útmutatón, autóipari szakanyagokon, építészeti terveken, vasúti anyagokon, pályázati dokumentáción, árajánlaton, üzleti leveleken, marketing anyagon, termékkatalóguson, divatkatalógusokon, vegyvédelmi termékkatalóguson, cégbemutató anyagokon, oktatási segédanyagokon, műfordításokon, könyvfordításokon, honlapokon, szoftverhonosításon, hivatalos szervek, önkormányzatok, minisztériumok, rendőrség, kórházak által kiállított dokumentumokon, közigazgatási anyagokon, szerződéseken, határozatokon, törvényeken, üzemeltetési és kereskedelmi kódexeken, jegyzőkönyveken, vállalati folyóiraton, SAP-anyagokon, mobiltelefon szoftverhonosításon, szoftver- és hardverleírásokon, szerencsejátékkal kapcsolatos anyagokon, számítógépes/online játékok honosításán, biztosítási kötvényeken, pénzintézeti tájékoztató brosúrákon, számviteli anyagokon, eredmény-kimutatásokon, beszámolókon, vállalati felméréseken, statisztikai elemzéseken, vállalati magatartás kódexeken, gyógyszerkutatási, gyógyszerkísérleti anyagokon, orvosi műszer leírásokon, - a teljesség igénye nélkül.

A fordításokat elküldheti nekünk online, hiszen mi elsősorban az online fordítást preferáljuk, de akár személyesen is eljuttathatja hozzánk az irodánkba.
Szakfordítással kapcsolatban kérjen egyedi árajánlatot vagy keressen elérhetőségeinken!

További szolgáltatásaink: lektorálás, tolmácsolás, kiadványszerkesztés.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.