A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás

A jó szakfordítás legjobb ismérve, hogy az olvasóban fel sem merül, hogy azt valaki idegen nyelvről fordította. Erre törekszünk, ez a célunk, hogy a forrásszöveget úgy ültessük át a célnyelvre, mintha az már eredetileg is a célnyelven íródott volna.

Ez teljesen független a nyelvpároktól. Legyen szó német fordításról, angol fordításról, vagy akár orosz, szlovén, lengyel fordításról, minden esetben ragaszkodunk az alapelveinkhez. Ez messze túlmutat a szavak lefordításán, az értelem átültetésén. Teljes lokalizációra és többszöri ellenőrzésre van szükség a tökéletes minőség eléréséhez.

Csapatunk évente több millió szót fordít egyik nyelvről a másikra, folyamatos felügyelet mellett, beépített minőségbiztosítási elemekkel, a határidők szigorú betartása mellett.

Az eddig lefordított anyagaink listája szinte végtelen, dolgoztunk már rengeteg gépkönyvön, műszaki leíráson, szerelési útmutatón, autóipari szakanyagokon, építészeti terveken, vasúti anyagokon, pályázati dokumentáción, árajánlaton, üzleti leveleken, marketing anyagon, termékkatalóguson, divatkatalógusokon, vegyvédelmi termékkatalóguson, cégbemutató anyagokon, oktatási segédanyagokon, műfordításokon, könyvfordításokon, honlapokon, szoftverhonosításon, hivatalos szervek, önkormányzatok, minisztériumok, rendőrség, kórházak által kiállított dokumentumokon, közigazgatási anyagokon, szerződéseken, határozatokon, törvényeken, üzemeltetési és kereskedelmi kódexeken, jegyzőkönyveken, vállalati folyóiraton, SAP-anyagokon, mobiltelefon szoftverhonosításon, szoftver- és hardverleírásokon, szerencsejátékkal kapcsolatos anyagokon, számítógépes/online játékok honosításán, biztosítási kötvényeken, pénzintézeti tájékoztató brosúrákon, számviteli anyagokon, eredmény-kimutatásokon, beszámolókon, vállalati felméréseken, statisztikai elemzéseken, vállalati magatartás kódexeken, gyógyszerkutatási, gyógyszerkísérleti anyagokon, orvosi műszer leírásokon, - a teljesség igénye nélkül.

A fordításokat elküldheti nekünk online, hiszen mi elsősorban az online fordítást preferáljuk, de akár személyesen is eljuttathatja hozzánk az irodánkba.
Szakfordítással kapcsolatban kérjen egyedi árajánlatot vagy keressen elérhetőségeinken!

További szolgáltatásaink: lektorálás, tolmácsolás, kiadványszerkesztés.

A kiemelkedő színvonalú fordítás az ügyfélnél kezdődik!

A kiemelkedő színvonalú fordítás az ügyfélnél kezdődik!A fordítás bizony csapatmunka; sok egyéb szolgáltatáshoz hasonlóan itt is több emberen múlik a siker. Egy fordítóiroda esetében akkor beszélhetünk profizmusról és az ezzel járó megbecsülésről, népszerűségről, ha nem csupán szaktudással rendelkezik, amit a megrendelések teljesítésénél alkalmaz, de az ügyfelekkel is legalább ugyanannyira tud bánni. Ez pedig valóban fontos dolog, mert a rosszul tájékoztatott ügyfelek nem tudják, hogyan tehetnék hasznossá magukat, hogyan segítsék az egész ügyet, aminek az eredménye a profi fordítás lesz.

Tehát minden az ügyfélnél kezdődik, akinek ugyanúgy van elvégzendő feladata, mint ahogyan a fordítóirodának és az iroda fordítóinak. A fordítóiroda felé világossá kell tennie minden fontos részletet, különben nem olyan lesz a kész munka, amilyet elvár, ez pedig azt eredményezi, hogy sokkal több időt és sokkal több pénzt kell áldoznia a fordításra. A terv borul, a megrendelő nem lesz elégedett, és a fordítóirodának is többet kell dolgoznia. Ez senkinek sem jó.

A megrendelőnek egyértelműen meg kell határoznia, hogy mik a céljai, hová, mire készül a fordítás, mire használják majd azt fel. Lényeges, hogy egy valóban végleges verziót adjon át a fordítóirodának, térjen ki a stílusra és a fordítás határidejére. A pontos részletek konkretizálásával ahhoz is hozzájárul, hogy ne fizessen felesleges összegeket a fordításért, valamint ahhoz is, hogy a fordítás minőségét növelje. Nem minden szolgáltatásra van szükség például egy olyan szövegnél, amit csak kollégák látnak, ellentétben egy olyannal, amit publikálnak.

Amennyiben Ön fordítás keres megbízható és igényes fordítóirodát, olyat, ahol az első lépéstől az utolsó leütésig minden az elvárásainak megfelelően alakul, a tartalom és a forma tekintetében egyaránt, keressen minket bizalommal! Jöjjön hozzánk, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat, legyen a partnerünk a fordítás elkészítésében! A honlapunkon található elérhetőségeink egyikén kapcsolatba léphet velünk, és megteheti az első lépéseket a fordítás igényléséhez, illetve kérhet árajánlatot!