Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Ajánlatkérés

A lehető leggyorsabb és legpontosabb ajánlatadás érdekében, kérjük, küldje el a fordítandó dokumentumokat a nyelvpár megjelölésével az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre e-mailben, ha az anyag nagy, letöltő link segítségével.


Ajánlatkérését munkatársaink a lehető leggyorsabban fel fogják dolgozni és pontos ár, vállalási határidő megjelölésével küldenek Önnek személyre szabott ajánlatot.


Amennyiben az ajánlatot elfogadja, elég azt e-mailen megerősítenie. 50.000 HUF feletti megrendelés esetén, ha első ízben rendel tőlünk, 50% előleget szoktunk kérni. 200.000 HUF értékű megrendelés felett pedig külön szerződést kötünk.


A konkrét dokumentum elemzése nélkül bár tudunk megközelítőleges ajánlatot adni, de az nem lesz pontos, mivel díjazásunk minden esetben szó vagy karakter alapú. A „lenne 15-20 oldalnyi szöveg magyarról angolra” típusú ajánlatkérésekre nem tudunk pontosat mondani, a különböző nyelvpárok és szakterületek pedig más-más díjszabás alá esnek, ráadásul elemzés nélkül nem tudjuk azt sem megmondani, hogy az esetleges ismétlődések miatt jogosultak lennének-e kedvezményre, vagy sem. Ezért az ajánlatkérés legegyszerűbb és leggyorsabb módja a fent említett módszer.

Köszönjük!