Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként. A vállalkozást Kreisz Mátyás Tamás szabadúszó fordító és tolmács, illetve felesége, Kreiszné Neue Mónika alapította azzal a szakfordítói és tolmács csapattal, mellyel már évek óta együtt dolgozott. Kreisz Mátyás Tamás előtte, 2004 óta egyéni vállalkozóként és szabadúszó fordítóként dolgozott.A csapat a kezdetekben csupán néhány nyelvpárral (német-angol-francia-magyar fordítással) foglalkozott, ám az idő múlásával, a csapat bővülésének és az egyre szerteágazóbb tapasztalatnak köszönhetően ma már szinte nincs olyan specifikus szakterület, vagy nyelvpár, melyben ne vállalnánk munkát. Kezdetben kizárólag online voltunk jelen, online fordítást kínáltunk, online fordítóirodaként voltunk jelen, ám 2010-ben megnyitottuk saját irodánkat. Így ettől kezdve ügyfeleinket már nem csak online tudtuk fogadni, bár az online kapcsolattartás és online fordítási ügyintézés a mai napig meghatározó. Külföldi ügyfeleink számára természetesen továbbra is a MAGYAR nyelv a legnagyobb „exportcikkünk”, ám az utóbbi időben egyre több kelet-európai nyelvet kínálunk ügyfeleink számára, akár csomagként. Munkáink bejárták a világot, Új-Zélandtól, Ausztrálián, Japánon, Kínán, Oroszországon, az Arab Államokon, Dél-Afrikán, az összes európai országon át egészen az Egyesült Államokig és Kanadáig.

Nyelvi szolgáltatásokat kínálunk egy kézből, közvetlenül a szakértőktől!

Ügyfeleink elégedettek voltak a csapatunk által nyújtott munkákkal és ennek köszönhetően folyamatos megbízásokkal láttak el. A megrendelések számának rohamos növekedése révén sikerült eljutnunk odáig, hogy saját irodát nyissunk. 2010 óta saját fordítóirodánkban várjuk ügyfeleinket. A fordítóiroda címe: 2335 Taksony, Fő út 24. Legyen szó magánszemélyekről, kis-közepes- és nagyvállalatokról, külföldi fordító ügynökségekről, MI MINDENKIT kiszolgálunk!

Ügyvezetőnk az ügyvezetés teendői mellett a mai napig fordít és tolmácsol, mivel ez a szakmája, ez élteti.

A cég megalapításának elsődleges célja az volt, hogy a profi csapat közvetlen megrendelőknek kínálhassa a már évek óta elismert kommunikációs szolgáltatásait a már megszokott magas színvonalon, de immáron vállalati formában. Az alapítás óta rohamosan bővülő, elégedett külföldi és magyar ügyfélbázis igényeit igyekszünk kiszolgálni, napi szinten, elsősorban online. Ügyfeleink között megtalálhatók magánszemélyek, kis- és középvállalatok, nagy fordító ügynökségek és nagy multi-cégek egyaránt, de dolgoztunk már alapítványoknak, közigazgatási szerveknek, ügyvédi irodáknak is.

Lépést tartunk a korral, csapatunk a legmodernebb fordítássegítő eszközökkel dolgozik, melyekről bővebben a Fordítástámogatás – menüpontban olvashat.

Cégünk szakmai felelősségbiztosítását a Generali biztosító biztosítja!

Az elégedettség legjobb ismérve: a visszatérő ügyfél - mi megbecsüljük ügyfeleinket!

Még nem ügyfelünk? Tegyen próbára! Nem fog csalódni!