Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Bővítse ügyfélkörét weblapfordítással!

Szerencsés esetben minden cég életében eljön az a pillanat, amikor szeretné bővíteni ügyfélkörét, szeretne terjeszkedni, akár külföldre is. Ennek az olyan cégek esetében van igazán nagy jelentősége, melyek egyedi termékek készítésével, forgalmazásával foglalkoznak, és más országokból is csak az adott cégtől lehet pontosan olyan terméket beszerezni, amilyenre szüksége van az ott élőknek is. Azonban ahhoz, hogy cégünk külföldről is elérhetővé váljon, szükség van weblapfordításra.

A weblapfordítás segít abban, hogy cégünket bemutathassuk, szolgáltatásainkat, termékeinket pontosan leírhassuk. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a külföldi érdeklődőket meggyőzzük, hogy ránk van szükségük, mert csak tőlük kaphatják meg azt a minőséget, amit elvárnak.

Cégünk több nyelven és több formátumban is vállalja a weblapfordítást, ezért ha szeretne külföldre terjeszkedni vállalkozásával, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, kérje bátran ajánlatunkat weblapfordítással kapcsolatban!