Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Online fordítóiroda, amely valóban az ügyfelekért van

Szeretné, ha fordítóirodánkkal könnyebb lenne a kommunikáció, kapcsolattartás? Nekünk számítanak az ügyfelek igényei, cégünk online is elérhető!

Fordítóiroda, amely megkönnyíti az ügyfelek mindennapjait

Fordítóiroda

Bizonyos helyzetekben szükség lehet szakszerű fordításra, elég csak egy szerződésre vagy pedig valamilyen hivatalos iratra gondolni. Tény, hogy rengeteg minden múlik a dokumentumokon, így mindenképp tapasztalt fordítókat kell felkérni a munkára. Sokak számára a neheze csak ekkor kezdődik el igazán.

Legyen szó magánszemélyekről, vállalkozókról, vitathatatlan, hogy manapság sokan szenvednek az időhiánytól. Az ember hiába próbálja meg besűríteni egy napba a teendőket, az esetek nagy részében nem sikerülhet mindent elintézni, ez pedig akkor a legkellemetlenebb, ha sürgős ügyet is el kell halasztani.

A fordításoknál gyakran kell alkalmazkodni a rövid határidőkhöz, előfordul, hogy nagyon hamar kellenének az idegen nyelvű dokumentumok. Hiába vannak igények, sokan a beosztásuk miatt egyszerűen nem tudnak odaérni az adott fordítóirodába azért, hogy konzultáljanak a szakemberekkel, és megrendeljék a szolgáltatásokat.

Ilyenkor egyesek elgondolkodnak azon, hogy mennyire könnyű lenne, ha a fordítással kapcsolatos ügyintézést online is el lehetne intézni. Ez a lehetőség hatalmas segítség lenne azoknak, akiknek szoros a beosztásuk, és nem tudnak nyitvatartási időben odaérni a fordítóirodához.

Szerencsére ez nem lehetetlen, nekünk fontosak az emberek igényei, éppen ezért fordítóirodánk online is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Online fordítóiroda, amelyet bárhonnan, bármikor elérhet

Online fordítóiroda

Tudjuk, hogy az emberek mennyire elfoglaltak, ezért szükségük lenne az élet több területén is kényelmes megoldásokra. Nekünk számítanak az ügyfelek igényei, ezért is gondoskodunk arról, hogy fordítóirodánk online is elérhető legyen.

Az online jelenlét számos előnnyel jár, ami nem csupán az ügyfeleknek, hanem nekünk is kedvez. Sokkal egyszerűbben, gyorsabban tudunk kommunikálni a megrendelőkkel, akik bármikor, bárhonnan felvehetik velünk a kapcsolatot, és intézhetik az ügyeiket. Szakembereink munkáját is segíti a könnyebb kommunikáció, így nem jelenthet kihívást a maximumot nyújtani.

Benne vagy egy fontos munkában, és nem tudja elhagyni a helyszínt? Esetleg éppen beteg, nem mozdulhat ki az otthonából, viszont ez nem indok arra, hogy ne foglalkozzon a fordítás megrendelésével? Kerüljön bármilyen élethelyzetbe, amely akadályokat gördít Ön elé az utazással kapcsolatban, gondoljon az online fordítóirodánkra, amellyel könnyedén megoldhatja a kialakult szituációt!

Pénzt, időt, energiát spórol az online fordítóirodánkkal

online fordítóiroda

Sokaknak oda kell figyelniük a kiadásaikra, a gyakori utazás pedig igencsak meg tudja terhelni a pénztárcát, főleg akkor, ha az ember sokat közlekedik autóval. Amennyiben szeretné csökkenteni a költségeket, ezáltal elkerülné az anyagi terheket, tanácsos az online fordítóirodánkat választani, amelynek felkereséséhez nem kell autóba ülnie, buszra szállnia.

Az állandó rohanás mentálisan is megterheli az embereket, nehéz úgy összpontosítani, hogy az egyén fáradt, és tudja, hogy még máshova is mennie kell. Az internetes ügyintézéssel ezt az állapotot is meggátolhatja, így Önnek több kapacitása maradhat más teendőkre.

Fordítóirodánkkal csak előnyökre tehet szert, válassza Ön is a könnyebb utat, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz az online szolgáltatásunkkal! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, irodánk tevékenységéről.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.