Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

A műszaki szakfordítás fontossága

A műszaki szakfordítás fontosságaAz idegen nyelvű szakkönyvek, műszaki leírások és dokumentációk fordítást igényelnek a munka- és a szerelési folyamatok megkönnyítése miatt. Ezért a műszaki szakfordítás egy vállalati fejlesztés, vagy egy esetleges gépcsere során elengedhetetlen, de más esetekben is hasznos a műszaki leírások fordítása.

A műszaki szakfordítás elkészítése nagy figyelmet és pontosságot, valamint az adott témakörrel kapcsolatos alapos kutató munkát igényel, hogy százszázalékosan visszaadhassuk az eredeti nyelv által írt mondatokat magyarra lefordítva. Ha a fordítások által hamarabb elkezdhetik a termelést, akkor a cégek profitja is nagyobb lesz, ezért nagyon felelősségteljes munka a műszaki szakfordítás. Irodánkban már több tízezer oldalnyi lefordított műszaki dokumentációt készítettünk el ügyfeleink számára.

A műszaki szakfordítást minden esetben csak magasan képzett szakemberekkel érdemes elvégeztetni, hiszen a minőség ebben az esetben is elengedhetetlen. Hívjon bennünket, vagy írjon e-mailt, ha kérdések merülnek fel Önben!