Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Miért szükséges profi szakember a konferenciatolmácsoláshoz?

tolmácsolás, konferenciatolmácsolás

A konferenciatolmácsolás szakembert igénylő feladat még akkor is, ha valamilyen ismertebb, például angol vagy német nyelvre vagy nyelvről kell tolmácsolni.

Az angol és a német olyan nyelvek, amiket világszerte rengetegen beszélnek, sőt, sokan egyenesen kiválóan ismerik és használják őket. Mégis, ha egy konferencia tolmácsolásáról van szó, akkor ezt a feladatot érdemes szakemberre, képzett tolmácsra bízni. Hogy miért? Alábbi cikkünkből kiderül! 

Bővebben: Miért szükséges profi szakember a konferenciatolmácsoláshoz?

Konferenciára vagy találkozóra is biztosítunk tolmácsolást

konferenciatolmácsolás

A tolmácsolás célja, hogy összekapcsoljon két felet, kommunikációs segítséget nyújtson ott, ahol nincs közös nyelv.  

A tolmácsolás típusától függően minden tolmácsnak más és más készségeit kell kidomborítania annak érdekében, hogy a hallgatók, illetve a kommunikáló felek egyetlen részletről se maradjanak le.

Bővebben: Konferenciára vagy találkozóra is biztosítunk tolmácsolást

A konszekutív tolmácsolás költséghatékony megoldást kínál

konszekutív tolmácsolás

A konszekutív tolmácsolással költséghatékonyan oldhatja meg a nyelvi nehézségeket az üzleti tárgyaláson. Keressen bennünket a profi segítségért!

Bővebben: A konszekutív tolmácsolás költséghatékony megoldást kínál

Tolmácsolás a tiszta, egyértelmű kommunikációért!

Tolmácsolás a tiszta, egyértelmű kommunikációért!Tolmácsolás az egyértelmű kommunikációért. Ha nem biztos a nyelvtudásában, bízza valódi profikra az üzleti tárgyalást, hiszen sok múlhat ezen!

Bővebben: Tolmácsolás a tiszta, egyértelmű kommunikációért!

Tolmácsolás az ügyfelek érdekeit előtérbe helyezve!

tolmácsolás

Az idegennyelvek ismerete még nem szavatolja, hogy minden helyzetben elegendő a meglévő szintű nyelvtudás. A tolmácsolás profi szakemberek közreműködésével segíti a kommunikációt és a nemzetközi találkozók gördülékenységét.

Bővebben: Tolmácsolás az ügyfelek érdekeit előtérbe helyezve!

1. oldal / 2