Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A konszekutív tolmácsolás költséghatékony megoldást kínál

konszekutív tolmácsolás

A konszekutív tolmácsolással költséghatékonyan oldhatja meg a nyelvi nehézségeket az üzleti tárgyaláson. Keressen bennünket a profi segítségért!

Bizonyos üzleti tárgyalásokkal kapcsolatban felmerülhet a tolmácsolás igénye. Ilyenkor egyeseknek a profi kivitelezés mellett az is lényeges, hogy minél gazdaságosabban meg lehessen oldani a fordítást. Elsőre nem mindenki tudja azt, hogy ezzel kapcsolatban mi lenne a legideálisabb opció, ezért szívesen fogadnának tanácsot ennek megfelelően. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, keressen bennünket bizalommal a konszekutív tolmácsolásért!

A konszekutív tolmácsolás, vagyis követő tolmácsolás nagy előnye, hogy sokkal költséghatékonyabb alternatívát kínál például a szinkrontolmácsoláshoz képest. Önnek nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy megoldja a felek közti nyelvi akadályokat, semmi más dolga sincs, mint igénybe venni ezen szolgáltatásunkat. A konszekutív tolmácsolásra nem csupán a gazdaságosság miatt érdemes gondolni, hanem a rugalmasságért is. Ha az adott üzleti tárgyalás, megbeszélés megköveteli a helyváltoztatást, könnyű dolga lesz ennél a tolmácsolás típusnál, hiszen nem kell költöztetni a technikát, a fordító szakemberek könnyen, kötöttségek nélkül tudnak közlekedni. Ezzel rengeteg időt nyerhetnek a szervezők, nem kell az átállások miatt szüneteket tartani, sokkal dinamikusabb lehet a tárgyalás. A konszekutív tolmácsolás mindezen pozitívumok miatt nagy népszerűségnek örvend, rengeteg ügyfelünk dönt a szolgáltatás igénybevétele mellett.

Tapasztalja meg Ön is az előnyöket, csökkentse a vállalkozás kiadásait, a konszekutív tolmácsolás a legjobb választás ehhez! Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, a legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik szintén fontos szerepet töltenek be abban, hogy az ügyfelek megtapasztalják a tolmácsolás előnyeit. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.