Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Tolmácsolás az ügyfelek érdekeit előtérbe helyezve!

tolmácsolás

Az idegennyelvek ismerete még nem szavatolja, hogy minden helyzetben elegendő a meglévő szintű nyelvtudás. A tolmácsolás profi szakemberek közreműködésével segíti a kommunikációt és a nemzetközi találkozók gördülékenységét.

A tolmácsolás szolgáltatásként bizonyos árat követel meg, de persze nem mindegy, hogy a tolmácsolás ára pontosan mekkora. A magas ár jelezheti a kiemelkedő színvonalat vagy egyszerűen a túlárazott szolgáltatásra utal.

A tolmácsolás ára lehet alacsony is, nyilvánvalóan ez az ideális irány a legtöbb ügyfél számára, de csakis akkor, ha megfizethetőség minőséggel is párosul. Azt érdemes figyelembe venni a megbízásoknál, hogy a tolmácsolást végző cég milyen referenciákkal rendelkezik és milyen visszajelzések érkeznek a munkájukról. A legjobbak egyike sem feltétlenül a legdrágább, de a magas ár sem jelenti a feltétlen minőséget.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a tolmácsolást szeretne rendelni kedvező áron! Minden megbízást határidőre teljesítünk, de sürgős megrendelést is vállalunk, ha úgy adódik!