Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Tolmácsolás az ügyfelek érdekeit előtérbe helyezve!

tolmácsolás

Az idegennyelvek ismerete még nem szavatolja, hogy minden helyzetben elegendő a meglévő szintű nyelvtudás. A tolmácsolás profi szakemberek közreműködésével segíti a kommunikációt és a nemzetközi találkozók gördülékenységét.

A tolmácsolás szolgáltatásként bizonyos árat követel meg, de persze nem mindegy, hogy a tolmácsolás ára pontosan mekkora. A magas ár jelezheti a kiemelkedő színvonalat vagy egyszerűen a túlárazott szolgáltatásra utal.

A tolmácsolás ára lehet alacsony is, nyilvánvalóan ez az ideális irány a legtöbb ügyfél számára, de csakis akkor, ha megfizethetőség minőséggel is párosul. Azt érdemes figyelembe venni a megbízásoknál, hogy a tolmácsolást végző cég milyen referenciákkal rendelkezik és milyen visszajelzések érkeznek a munkájukról. A legjobbak egyike sem feltétlenül a legdrágább, de a magas ár sem jelenti a feltétlen minőséget.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a tolmácsolást szeretne rendelni kedvező áron! Minden megbízást határidőre teljesítünk, de sürgős megrendelést is vállalunk, ha úgy adódik!