Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Tolmácsolás a tiszta, egyértelmű kommunikációért!

Tolmácsolás a tiszta, egyértelmű kommunikációért!Tolmácsolás az egyértelmű kommunikációért. Ha nem biztos a nyelvtudásában, bízza valódi profikra az üzleti tárgyalást, hiszen sok múlhat ezen!

Egyes vállalkozóknak fontos, hogy külföldön is megtalálják üzleti partnereiket, így gyakran veszik fel a kapcsolatot idegen nyelvű cégvezetőkkel is. Sokan írásban még valahogy el tudják mondani a lényeget, és leszervezik a találkozót, azonban szóban már akadhatnak problémák a kommunikációval kapcsolatban. Nem mindenki rendelkezik olyan nyelvtudással, ami alkalmas lenne egy üzleti tárgyaláshoz, ezért érdemes ilyenkor profi szakember segítségét kérni a tolmácsoláshoz. A tiszta, egyértelmű kommunikáció egy ilyen helyzetben különösen fontos, hiszen egy apró tévedés is igen kényes szituációkat eredményezhet. Amennyiben Ön is szeretne gördülékeny, sikeres megbeszélést tartani, forduljon hozzánk bizalommal a tolmácsolásért!

A tolmácsolással kapcsolatban is hatékony, profi segítséget tudunk nyújtani az érdeklődőknek. Szakembereink tisztában vannak a tárgyalások fontosságával, szerepével, így ennek megfelelően készülnek fel az eseményre, és végzik a munkájukat. Pontosak, precízek, kizárólag a legjobb tolmácsokkal dolgozunk együtt, akik a maximumot nyújtják a feladataik elvégzése során. A profi tolmácsolásnak köszönhetően nem okozhat gondot kedvező üzletet kötni, így pedig véghez viheti a céljait, és megvalósíthatja azt az álmát, hogy külföldre is eljusson cégének híre. Ha szükséges, a jövőben is kereshet bennünket a tolmácsolásért, hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére.

A tolmácsolásban is élen járunk, alapozza meg a tárgyalás sikerét, legyen a kommunikáció egyértelmű, tiszta, ehhez vegye igénybe a szolgáltatásunkat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységeinkről. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, és a korrekt díjakról sem feledkezünk meg. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásról, vagy megrendelné azt, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.