Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítás: mit is jelent ez pontosan?

hivatalos fordítás

A hivatalos fordítás lényege, hogy igazolni kell a fordítás valódiságát, vagyis, hogy a fordítás tartalma megegyezik az eredeti szöveg tartalmával. 

Hivatalos, hiteles, szakfordítás: akinek rendszeresen van szüksége fordításra, bizonyára hallott már ezekről a típusokról, azonban laikusként néha nehéz kiigazodni közöttük. Pedig sajnos nem mindegy, hogy pontosan mire is van szükség, hiszen egy egyszerű fordítóprogram nem helyettesítheti a szakember által végzett szakfordítást, ahogyan a szakfordítás sem megfelelő a hivatalos fordítás helyett. 

Bővebben: Hivatalos fordítás: mit is jelent ez pontosan?

Hivatalos és hiteles fordítás: pontosítsuk a jelentésüket!

Hivatalos fordítás, Hivatalos fordítórirodaSzeretne tiszta vizet önteni a pohárba a hiteles és a hivatalos fordítások jelentésével kapcsolatban? Hivatalos fordítóirodánk segít ebben!

Miért fontos tisztázni a hiteles és hivatalos fordítás fogalmát?

Hivatalos fordítóirodánk az évek során tapasztalta egyes ügyfeleknél, hogy hajlamosak keverni a hiteles és hivatalos fordítás fogalmát. Nem csoda, hogy a laikusok könnyen összetévesztik, hiszen sokaknak a hiteles és hivatalos kifejezés ugyanazzal a jelentéssel bírhat.

Bővebben: Hivatalos és hiteles fordítás: pontosítsuk a jelentésüket!

Fontos információk a hivatalos fordításról

Hivatalos fordítás

Szeretne bővebb információkhoz hozzájutni a hivatalos fordításról? Most itt a lehetőség, hogy szolgáltatásunk igénybevétele előtt tájékozódjon!

Hiteles vagy hivatalos fordítás?

Az évek során tapasztaltuk, hogy ügyfeleink, például a külföldi munkavállalás esetében hajlamosak összekeverni a hiteles és hivatalos fordítást. A hivatalos fordításokat gyakran a hiteles és igazolás nélküli fordítások közé szokták helyezni. Ilyenkor a fordítóiroda igazolhatja, hogy a munkát szakfordító végezte el úgy, hogy az maximálisan egyezik az eredeti szöveggel. A dokumentum cégbélyegzővel lesz ellátva. Maga a hivatalos fordítás Magyarországon nem létező csoport, ennek ellenére számos helyen elfogadják a munkáltatók is.

Bővebben: Fontos információk a hivatalos fordításról

Hivatalos fordítás a pontosság jegyében

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás a pontosság jegyében. Szakembereink lelkiismeretesen végzik munkájukat, válassza fordítóirodánkat, és nem lehet probléma!

Bizonyos esetekben azért nőhet meg például egy külföldi munkavállalással kapcsolatos adminisztráció vagy ügyintézés, mert az adott hivatalos fordítás nem felel meg a követelményeknek, pontatlan. Ez igen kellemetlen, rengeteg hátránya származhat ebből az érintett félnek. Ahhoz, hogy ezt meg lehessen akadályozni, és minden a tervek szerint haladhasson, nem lehet a véletlenre bízni a hivatalos fordítás elkészítését. Mindenképp profi, megbízható fordítóirodához kell fordulni, ahol lelkiismeretes, gyakorlott szakemberek dolgoznak a szövegeken.

Bővebben: Hivatalos fordítás a pontosság jegyében

Hivatalos fordítóirodánk nyitva áll Ön előtt!

hivatalos fordítóiroda

A hivatalos fordítóirodánk segítségét is kérheti, ha hivatalos fordítást kell készíttetnie! A minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk!

hivatalos fordítóirodánkat és a szolgáltatásainkat ajánljuk azoknak az ügyfeleknek is, akiknek fontos a precíz munka. Amikor nem szorít a határidő, akkor több idő van arra, hogy egy fordítást alaposan végezzen el az arra felkért fordító. A csapatunk 29 idegen nyelven tud fordítást készíteni, de a listánk nem teljes, ennél többre is képesek vagyunk.

Bővebben: Hivatalos fordítóirodánk nyitva áll Ön előtt!

1. oldal / 3