Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Fontos információk a hivatalos fordításról

Hivatalos fordítás

Szeretne bővebb információkhoz hozzájutni a hivatalos fordításról? Most itt a lehetőség, hogy szolgáltatásunk igénybevétele előtt tájékozódjon!

Hiteles vagy hivatalos fordítás?

Az évek során tapasztaltuk, hogy ügyfeleink, például a külföldi munkavállalás esetében hajlamosak összekeverni a hiteles és hivatalos fordítást. A hivatalos fordításokat gyakran a hiteles és igazolás nélküli fordítások közé szokták helyezni. Ilyenkor a fordítóiroda igazolhatja, hogy a munkát szakfordító végezte el úgy, hogy az maximálisan egyezik az eredeti szöveggel. A dokumentum cégbélyegzővel lesz ellátva. Maga a hivatalos fordítás Magyarországon nem létező csoport, ennek ellenére számos helyen elfogadják a munkáltatók is.

Ezzel szemben a hiteles fordítás  hitelesítési záradékot kap, ezután pedig a lefordított szöveg jogi szempontból is egyforma értéket képvisel az eredeti dokumentummal. Itthon négyféleképpen is lehet hiteles fordítást készíttetni. Többek között közjegyzői okiratoknál merülhet fel a hiteles fordítás igénye.

Hivatalos fordítás és külföldi munkavállalás

Hivatalos fordítás

A külföldi munkavállalásnál sokan ragaszkodnak a hiteles fordításhoz, főként amiatt, mert nem tudják, hogy a záradékolt, hivatalos fordítás is elegendő az ügyintézéshez. Ahhoz, hogy véletlenül se történjék félreértés, ami miatt megnövekedne az adminisztráció ideje, célszerű tájékozódni az adott munkáltató elvárásairól. Előfordulhat ugyanis, hogy az igények miatt mégsem lesz elegendő a hivatalos fordítás benyújtása, ebből pedig sok kényelmetlenség is származhat.

Fordítóirodánk is szívesen nyújt segítséget abban, hogy az ügyfelek ki tudják választani a megfelelő formát, ugyanis megvan az esély arra, hogy a kérés nem egyértelmű a másik fél részéről. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk az területen, az évek során sokféle esettel találkoztunk már, így valóban hasznos segítséget tudunk biztosítani.

Hivatalos fordítás pontosan, igényesen

Hivatalos fordítás

Mivel igen fontos dokumentumokról, bizonyítványokról, oklevelekről, diplomákról van szó, ez esetben nagyon lényeges a körültekintés, pontosság a fordítás során. Egy apró hiba is meghatározhatja az adott személy jövőjét, fordítóirodánk pedig ezzel tisztában van. Éppen ezért kizárólag a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik tudják, hogy sok múlik a munkájukon, ezért lelkiismeretesen, magas minőségben végzik a feladataikat.

A kész hivatalos fordítás bátran használható lesz, amellyel gördülékeny és problémamentes az ügyintézés, így a külföldi munkavállalásnak nem lehet semmilyen akadálya.

Fordítóirodánk megbízható szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket. A fő célunk az, hogy valóban hatékony segítséget nyújtsunk azon ügyek esetében, ahol szükség lehet a hivatalos fordításokra. Ezen kívül foglalkozunk még többek között szakfordítással, lektorálással és tolmácsolással is, így, ha ezeken a területen is szükség lenne szakszerű segítségre, ránk számíthatnak a megrendelők.

A magas színvonal mellett a rövid határidőket is előtérbe helyezzük, hiszen nem ritka, hogy igen szűkös keretekhez kell igazodniuk az ügyfeleknek. Fordítóirodánk szakembereinek nem jelenthet gondot alkalmazkodni a különböző elvárásokhoz, munkájuk minőségére a rövid határidők sincsenek negatív hatással. A korrekt árakról sem feledkezünk meg.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, elérhető szolgáltatásainkról. Ha kérdezni szeretne a hivatalos fordításról, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.