Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítás magas színvonalon, elérhető árakon!

hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül, rövid határidővel, folyamatosan elérhető árakon!

Amikor hivatalos fordításra van szükség, sokan mindenképp olyan szolgáltatást szeretnének találni ezzel kapcsolatban, aminél nem kell kompromisszumot kötni a minőség kárára a kedvező árért cserébe. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, és igazi profikra bízná a dokumentumok elkészítését, forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a különböző elvárásokhoz alkalmazkodjunk. A korrekt, megfizethető hivatalos fordítás árakkal a legfőbb célunk az, hogy a minőséget széles körben elérhetővé tegyük. A szolgáltatás díját folyamatosan az ügyfelekhez igazítjuk, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk.

Fordító irodánk a rövid határidőkhöz is könnyedén igazodik. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!