Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítás a pontosság jegyében

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás a pontosság jegyében. Szakembereink lelkiismeretesen végzik munkájukat, válassza fordítóirodánkat, és nem lehet probléma!

Bizonyos esetekben azért nőhet meg például egy külföldi munkavállalással kapcsolatos adminisztráció vagy ügyintézés, mert az adott hivatalos fordítás nem felel meg a követelményeknek, pontatlan. Ez igen kellemetlen, rengeteg hátránya származhat ebből az érintett félnek. Ahhoz, hogy ezt meg lehessen akadályozni, és minden a tervek szerint haladhasson, nem lehet a véletlenre bízni a hivatalos fordítás elkészítését. Mindenképp profi, megbízható fordítóirodához kell fordulni, ahol lelkiismeretes, gyakorlott szakemberek dolgoznak a szövegeken.

Irodánk szakemberei hivatalos fordításokkal is foglalkoznak. Tisztában vannak azzal, hogy munkájukon sok múlik, ezért körültekintően végzik a feladataikat. A fő cél az, hogy szaktudásukkal segítsék az ügyfeleket, és hozzájáruljanak ahhoz, hogy egyszerűbb legyen az ügyintézés menete. Az irodánktól átvett hivatalos fordítással nyert ügye van a hivatalban, minden a tervek szerint haladhat, így Ön időben munkába állhat, vagy üzletet köthet a partnereivel. A fordítások a legszigorúbb szakmai követelmények figyelembevételével készülnek el. Szakembereinknek a rövid határidők sem jelenthetnek kihívást, bármilyen igényhez tudnak igazodni, a gyorsaság nincs negatív hatással a munkájukra. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk és munkatársaink fordításával.

Legyen az ügyfelünk, bízza már elsőre profikra a hivatalos fordítást, és nem kell módosítani a dokumentumokat! Rengeteg időt, energiát spórolhat meg a profi fordítással. Honlapunkon bővebb információkat is találhat irodánkról, szolgáltatásainkról, referenciáinkról. Többek között tolmácsolást és lektorálást is vállalunk. Korrekt árakkal várjuk a megrendelőinket. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásainkról, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.