Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítóirodánk nyitva áll Ön előtt!

hivatalos fordítóiroda

A hivatalos fordítóirodánk segítségét is kérheti, ha hivatalos fordítást kell készíttetnie! A minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk!

hivatalos fordítóirodánkat és a szolgáltatásainkat ajánljuk azoknak az ügyfeleknek is, akiknek fontos a precíz munka. Amikor nem szorít a határidő, akkor több idő van arra, hogy egy fordítást alaposan végezzen el az arra felkért fordító. A csapatunk 29 idegen nyelven tud fordítást készíteni, de a listánk nem teljes, ennél többre is képesek vagyunk.

Forduljon hozzánk bizalommal és legyen Ön is egyike azoknak az ügyfeleknek, akik már tudják, hogy melyik hivatalos fordítóirodánál kell kopogtatni, ha szükség van profi fordítók munkájára! Válogatott szakemberekkel dolgozunk, akiknek tapasztalata és igényes munkája garantálja, hogy az élvonalbeli fordítóirodák között tartsanak minket számon.

A hivatalos fordítóirodánkra számíthat, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot hivatalos vagy egyéb fordításhoz, ami a szolgáltatásainkba beletartozik! Személyesen és online is tud velünk kommunikálni!