Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

fordítóiroda, online fordítóirodaEgy fordítóirodának elengedhetetlen az online jelenlét napjainkban. Legyen ügyfele egy korszerű, megbízható vállalkozásnak, keressen minket!

Bővebben: Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

fordító iroda

fordító irodánkban bármikor megbízható partnerre talál, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik! Az online ügyintézést a mi szolgáltatásaink között is megtalálja!

Bővebben: A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

Fordítóiroda, amire a szövegeit rá tudja bízni az ügyfél

Fordítóiroda

Egy fordítóirodára általában a tolmácsolás és a fordítás feladatait bízzák rá. A mi irodánk azonban más, mert igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni az ügyfeleink igényeit. Első sorban a fordítási, tolmácsolással kapcsolatos szolgáltatásokat végezzük el, de egyéb, szöveg gondozást érintő feladatokat is ránk bízhat.

Bővebben: Fordítóiroda, amire a szövegeit rá tudja bízni az ügyfél

Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

Hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóirodánk újabb elismerést kapott egy nemzetközi szervezettől!

Bővebben: Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

Fordítóirodánk Budapesten teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!

A fordítás megrendelése egy budapesti fordítóirodától több módon is lehetséges. Az ügyfelek személyesen is tisztázhatják, hogy mit várnak a fordítóirodától vagy leadhatják a megrendelésüket online, illetve postai úton is.

Habár sokan a személyes ügyintézés hívei, a budapesti fordítóirodánk lehetőséget nyújt az online és a postai megrendelés lebonyolítására is. Amikor a körülmények miatt nincs lehetőség személyesen bejönni a budapesti fordítóirodánkba, hogy tolmácsolást, budapesti hivatalos fordítást vagy kiadványszerkesztést, nyomdai kivitelezést rendeljen, bátran éljen a többi opcióval is!

Bővebben: Fordítóirodánk Budapesten teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!

1. oldal / 2