Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

fordítóiroda, online fordítóirodaEgy fordítóirodának elengedhetetlen az online jelenlét napjainkban. Legyen ügyfele egy korszerű, megbízható vállalkozásnak, keressen minket!

Miért kell online is jelen lenni egy fordítóirodának?

Fordításra bármikor, bármilyen helyzetben szükség lehet, elég csak a nemzetközi munkakapcsolatokra vagy egy külföldi munkavállalásra gondolni. Szerződések, anyakönyvi kivonatok, bemutatkozóanyagok fordításához az alap nyelvtudás nem elegendő. Ilyen helyzetekben sokkal felkészültebb szakemberekre van szükség, akik anyanyelvi szinten alkalmazzák a célnyelvet.

Amikor adott esetben kiderül, hogy komolyabb fordításra lesz szükség, sokan elkezdik szervezni a napjukat azért, hogy személyesen felkeressék a fordítóirodát. Ez gyakran bonyodalmakkal járhat, ráadásul a helyzetet tovább nehezítheti az is, ha az adott személy távol van, így még a hazautazást is meg kell oldani.

Ennek alapján napjainkban felértékelődött az online fordítóiroda szerepe. Ha az ember az interneten keresztül intézheti a fordítások megrendelését, az óriási könnyebbséggel járhat. Ahogy más szolgáltatónak, úgy egy fordítóirodának is minden ügyféllel foglalkozni kell, muszáj számolni azzal, hogy esetleg külföldről történne az ügyintézés.

Egy fordítóiroda esetében sokkal nagyobb az esély a külföldi ügyintézésre, így nagy könnyebbség a megrendelőknek, ha nem kell hazautazniuk azért, hogy ezt elintézzék. Ezzel sok pénzt meg is spórolhatnak.

Az ügyfelek számára szimpatikusabb is az, ha odafigyelnek az igényeikre. Egyre többen választják az internetet ügyintézéshez, rengeteget számít, ha az embernek nem kell kilépnie az otthonából, mert így több idő maradhat magára, és más teendőire. Az online fordítóirodával kapcsolatban nem lehet kérdés az ügyfélközpontúság.

Milyen előnyöket biztosít még az online fordítóiroda?

fordítóiroda, online fordítóirodaBizonyos ügyek esetében nem túl sok időt hagynak az embereknek ahhoz, hogy beszerezzék a szükséges fordításokat. Sajnos könnyen ki lehet futni a határidőkből úgy, ha az egyénnek meg kell szerveznie a személyes találkozót a fordítókkal.

Ha van lehetőség az online ügyintézésre a fordítóirodánál, akkor nem fordulhat elő, hogy az ügyfél nem tud eleget tenni a helyzet követelményeinek. Rengeteg kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat az érintettek, minden a tervek szerint haladhat, így például egy külföldi munkavállaláshoz rövid időn belül ki lehet utazni.

Az ügyintézés azonnal elkezdődhet, ez pedig hozzájárul ahhoz, hogy ennek menete gördülékeny és problémamentes legyen.

Sok időt, energiát lehet megtakarítani az online szolgáltatással. Bárhonnan, bármikor kényelmesen el lehet ezt intézni, nem lehet akadálya betegség, egyéb esemény a fordítások megrendelésének.

Fordítóirodánknál központi szerepet tölt be az online jelenlét

fordítóiroda, online fordítóirodaFordítóirodánk tisztában van azzal, hogy mennyire sokat számít az, ha a fordításokkal kapcsolatos ügyintézéssel online is lehet foglalkozni, ezért természetes, hogy erre is kínálunk lehetőséget sőt. Eleinte csak ebben a megoldásban gondolkodtunk.

Az online ügyintézés és kapcsolattartás kulcsfontosságú szerepet tölt be fordítóirodánk életében. Ahogy az ügyfeleknek, úgy nekünk is ez kényelmesebb, ráadásul sokkal jobban meg tudunk felelni az ügyfelek igényeinek is: gyorsak, rugalmasak tudunk maradni, ami ezen a területen rengeteget számít.

Tapasztalja meg Ön is az online ügyintézés előnyeit, legyen fordítóirodánk megrendelője, garantáljuk, hogy a fordítások minőségére sem lesz panasza! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.