Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

Hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóirodánk újabb elismerést kapott egy nemzetközi szervezettől!

Fordítóirodánk életében újabb mérföldkőhöz érkeztünk: a Bisnode nemzetközi cégminősítő AAA tanúsítványát kaptuk meg, amellyel hazánkban a cégek kevesebb, mint 1%-a rendelkezik. A Bisnode a cégek pénzügyi stabilitását vizsgálja immáron több, mint 110 éve, és az általa felállított feltételrendszer alapján sorolja be őket különböző kategóriákba. A tripla A besorolás ezek közül a legmagasabb, ami azt jelzi, hogy cégünk esetében a pénzügyi kockázat egy üzleti kapcsolat kialakítása során rendkívül alacsony.

Fontos, hogy a Bisnode tanúsítvány nem légből kapott: több hivatalos szerv, így például az Igazságügyi Minisztérium, a cégbíróság, a NAV és más hatóságok adatai, valamint a mérlegadatok, eredmény-kimutatások és trendek alapján készül, amelyeket a Bisnode szakemberei összegeznek és elemeznek.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége hivatalos fordítóirodánk szolgáltatásaival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!