Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

fordítóiroda, online fordítóirodaEgy fordítóirodának elengedhetetlen az online jelenlét napjainkban. Legyen ügyfele egy korszerű, megbízható vállalkozásnak, keressen minket!

Weiterlesen: Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

fordító iroda

fordító irodánkban bármikor megbízható partnerre talál, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik! Az online ügyintézést a mi szolgáltatásaink között is megtalálja!

Weiterlesen: A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

Fordítóiroda, amire a szövegeit rá tudja bízni az ügyfél

Fordítóiroda

Egy fordítóirodára általában a tolmácsolás és a fordítás feladatait bízzák rá. A mi irodánk azonban más, mert igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni az ügyfeleink igényeit. Első sorban a fordítási, tolmácsolással kapcsolatos szolgáltatásokat végezzük el, de egyéb, szöveg gondozást érintő feladatokat is ránk bízhat.

Weiterlesen: Fordítóiroda, amire a szövegeit rá tudja bízni az ügyfél

Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

Hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóirodánk újabb elismerést kapott egy nemzetközi szervezettől!

Weiterlesen: Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

Fordítóirodánk Budapesten teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!

A fordítás megrendelése egy budapesti fordítóirodától több módon is lehetséges. Az ügyfelek személyesen is tisztázhatják, hogy mit várnak a fordítóirodától vagy leadhatják a megrendelésüket online, illetve postai úton is.

Habár sokan a személyes ügyintézés hívei, a budapesti fordítóirodánk lehetőséget nyújt az online és a postai megrendelés lebonyolítására is. Amikor a körülmények miatt nincs lehetőség személyesen bejönni a budapesti fordítóirodánkba, hogy tolmácsolást, budapesti hivatalos fordítást vagy kiadványszerkesztést, nyomdai kivitelezést rendeljen, bátran éljen a többi opcióval is!

Weiterlesen: Fordítóirodánk Budapesten teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!

Fordító iroda Budapesten: teljesen online ügyintézéssel könnyítjük meg ügyfeleink dolgát!

A személyes ügyintézésre nincs minden élethelyzetben lehetőség. Megesik, hogy az online ügyintézés az egyetlen ideális módja egy szolgáltatás igénybevételének. A fordító irodánk Budapesten található, de az ország egész területéről fogadjuk a megrendeléseket, hiszen tökéletesen fel vagyunk készülve a fordítással kapcsolatos feladatok online lebonyolítására.

Weiterlesen: Fordító iroda Budapesten: teljesen online ügyintézéssel könnyítjük meg ügyfeleink dolgát!

Mely területek kapcsán fontos fordító irodánkhoz fordulnia?

Mely területek kapcsán fontos fordító irodánkhoz fordulnia?

A színvonalas kommunikáció elengedhetetlen a cégek, nagyobb vállalatok, szervezetek életében, nemcsak saját anyanyelven, hanem gyakran más nemzetek nyelvén is. Mivel mostanában jellemző, hogy rengeteg cég rendelkezik külföldi partnerrel vagy ügyfélkörrel, az idegen nyelvű kapcsolattartás folyamatosan előtérbe kerül. Ennek megkönnyítésére lehetőség van arra, hogy bárki fordító irodához fordulhasson, ahol szakemberek több nyelvre is lefordítják a szükséges dokumentumokat, szövegeket. Az, hogy ki milyen esetben fordulnak az érdeklődők fordító irodához, egyénenként teljesen eltérő, azonban vannak olyan területek, amelyek kapcsán nem érdemes mellőzni a fordító iroda közreműködését.

Weiterlesen: Mely területek kapcsán fontos fordító irodánkhoz fordulnia?

Miben tud Önnek segítséget nyújtani fordítóirodánk?

Miben tud Önnek segítséget nyújtani fordítóirodánk? Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak okoz nehézséget a nyelvtanulás, ezért fordítóirodánk olyan szolgáltatást kínál az ügyfeleknek, amellyel áthidalhatók ezek a nyelvi nehézségek. Bizonyos esetekben, a külföldi üzleti partnerrel történő beszélgetéshez nem elég egy középfokú nyelvvizsgával egyenlő tudás, hanem szakkifejezésekkel is tisztában kell lenni, ezért előnyösebb helyzetet teremthet, ha az ilyen szituációk előtt felkeresi fordítóirodánkat.

Weiterlesen: Miben tud Önnek segítséget nyújtani fordítóirodánk?

Nyelvi nehézségek hivatalos dokumentumokkal kapcsolatban? – Bízza hivatalos fordító irodára a szöveget!

Hivatalos fordító iroda közreműködése nélkül nem érdemes külföldön munkát vállalnia! Számos területen találkoznak a szakemberek olyan szövegekkel, amelyek már-már az értelmezhetetlen kategóriába esnek, mivel a bennük található szófordulatok, nyelvtani kivételek csak egy profi, az adott nyelvben jártas fordító számára ismertek, ráadásul ő az, aki azonnal felismeri a hibákat is a szövegben. Ha Önnek is fontos, hogy a különböző szövegekkel kapcsolatban tisztán lásson, és tudja is azokat értelmezni, forduljon bizalommal hivatalos fordító irodánkhoz!

Hivatalos fordító irodánknak semmi sem jelenthet akadályt, köszönhetően annak, hogy az adott nyelvet kellően, szinte anyanyelvi szinten ismerjük, így azonnal meg tudjuk állapítani egy szövegről, hogy valójában mit takar, és ha szükséges, ki is javítjuk a hibákat.

A félrefordított, értelmezhetetlen szövegek csak problémát okozhatnak. Bízza őket inkább olyan szakemberekre, akiknek nem jelent kihívást a gyors és pontos fordítás, ehhez pedig vegye fel a kapcsolatot hivatalos fordító irodánkkal elérhetőségeinken!