Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

fordító iroda

fordító irodánkban bármikor megbízható partnerre talál, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik! Az online ügyintézést a mi szolgáltatásaink között is megtalálja!

A személyes ügyfélfogadás egyre inkább háttérbe szorul, sokan részesítik előnyben az online szervezést és megbeszélést. Az internet segítségével bárhonnan, bármikor fel tudja venni a kapcsolatot a fordító irodánkkal és elmondani, hogy mit vár tőlünk. A személyes találkozáshoz képest töredéknyi idő alatt lehetségessé válik egy teljes megbízás lebonyolítása.

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, amennyiben olyan fordító iroda szolgáltatásaira van szüksége, ami rugalmasan elérhető! Az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva mindig ügyelünk arra, hogy a felmerülő akadályok ellenére is megtartsuk az eddig felépített színvonalat.

A hivatalos fordítástól a gépelésen és kiadványszerkesztésen át a tolmácsolásig mindenben segítünk a hozzánk forduló ügyfeleknek. Kérjen részletes tájékoztatást a honlapunkon szereplő telefonszámon vagy email-ben!