Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Tudjon meg többet a hiteles fordításról a rendelés leadása előtt!

hiteles fordítás árak

Kerülje el a kellemetlen helyzeteket, tájékozódjon időben a hiteles fordításról, így tudni fogja, hogy mit kérjen a szolgáltatótól! Segítünk kiigazodni.

Miért fontos, hogy tisztában legyen a hiteles fordítás fogalmával?

Bizonyos esetekben szükség lehet arra, hogy az emberek hivatalos iratokat fordíttassanak le. Például anyakönyvi kivonatokkal vagy diplomahonosítással kapcsolatban merülhet fel igény erre. Nagyon fontos, hogy mielőtt az ügyfél bármilyen szolgáltatást is igénybe venne, vagy hivatalhoz fordulna, elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyen a hivatalos, illetve a hiteles fordítás fogalmával.

Bővebben: Tudjon meg többet a hiteles fordításról a rendelés leadása előtt!

Hiteles fordító irodánk nem gördít akadályokat a gyors ügyintézés elé

hiteles fordító iroda

A hiteles fordítást rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Felejtse el a kihívásokat, velünk az ügyintézés gördülékeny!

Vannak olyan ügyek, például állampolgári kérvény benyújtása, amikor szükség van hiteles fordításra is. Ez sokaknak nagy terhet eredményez, nem csupán azért, mert ez plusz feladatot jelent számukra, hanem mert a fordítás beszerzése esetleg megnövelheti az ügyintézés idejét.

Bővebben: Hiteles fordító irodánk nem gördít akadályokat a gyors ügyintézés elé

Hiteles fordítás rugalmasan, pontosan?

Hiteles fordítás

Hiteles fordítás, az ügyfelek igényeinek megfelelő szolgáltatás keretein belül. Ránk maximálisan számíthat, irodánk rugalmas, pontos!

Legyen szó hivatalos céges iratokról vagy külföldi munkavállalással kapcsolatos dokumentumokról, esetükben szükség lehet hiteles fordításra. Sokaknak lényeges, hogy olyan szolgáltatót találjanak ehhez, ahol valóban számítanak az ügyfelek elvárásai. Szeretnének rugalmas, megbízható és nem utolsó sorban pontos fordításokat készítő irodát találni. Amennyiben ezek a tényezők Önnek is lényegesek, és még keresi az elvárásoknak megfelelő céget, ne kutasson tovább, mert nálunk a hiteles fordításoknál is számítanak a megrendelők igényei!

Bővebben: Hiteles fordítás rugalmasan, pontosan?

Hiteles fordítás várakozás nélkül!

hiteles fordítás

hiteles fordítást már rövid határidővel is vállalunk! A sürgős dokumentumokat hozza el a mi fordítóirodánkba!

A jelenleg hatályos jogszabály által engedélyezett hivatalos iratok hiteles fordítását meg tudja rendelni a mi fordítóirodánktól is. A hiteles fordítás alapvetően az OFFI hatáskörébe tartozik, eltekintve néhány kivételtől. Megvannak az előnyei annak, ha nem ugyanahhoz a céghez fordul szolgáltatásért, ahová a legtöbb megrendelő.

Bővebben: Hiteles fordítás várakozás nélkül!

Hiteles fordítás céges dokumentumokhoz

hiteles fordítás

Hiteles fordítást hivatalos eljárásokhoz tud rendelni egy ügyfél. Egy ilyen dokumentumra általában sürgősen szükség van.

A hiteles fordítás elkészítéséhez lektor is hozzá adja a tudását, így ennek az ára magasabb, mint egy általános fordításé. A közigazgatási eljárásokban például gyakran kérnek a hatóságok hiteles fordítást a hozzájuk forduló ügyfelektől. A következő feladat tehát egy megbízható fordító iroda megbízása, ahol késlekedés és hiba nélkül elkészítik ezt a típusú fordítást.

Bővebben: Hiteles fordítás céges dokumentumokhoz

1. oldal / 3