Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A szakfordításról pontosan

szakfordítás

Tudjon meg többet a szakfordításokról, ezzel megkönnyítheti a saját és a fordítók helyzetét is! Irodánkra maximálisan számíthat, a minőség garantált.

Bővebben: A szakfordításról pontosan

Szakfordítás egyszerű ügyintézéssel, igényesen kivitelezve

szakfordítás

Szeretné egyszerűen intézni a szakfordítást? Keressen bennünket bizalommal, cserébe igazi profi fordításokat kaphat, amelyek megfelelnek az elvárásoknak!

Bizonyos szerelési útmutatókkal, gépkönyvekkel kapcsolatban felmerülhet a fordítás igénye annak érdekében, hogy az adott berendezést rendeltetésszerűen lehessen alkalmazni. Ez rendkívül fontos, hiszen így elkerülhetők a helytelen használatból fakadó balesetek, kellemetlenségek. Ennek alapján a szakfordításoknak mindenképp magas színvonalúnak kell lenniük, hiszen csak így tudnak pontos útmutatást adni a különböző gépekkel kapcsolatban.

Bővebben: Szakfordítás egyszerű ügyintézéssel, igényesen kivitelezve

Hivatalos szakfordítás igényesen

Hivatalos szakfordítás

Hivatalos szakfordítás igényesen, a szigorú követelmények figyelembevételével. Ha pontos, informatív fordításra van szükség, keressen minket!

Amikor hivatalos szakfordításra van szükség, sokaknak fontos, hogy az elkészült szöveg ne csupán pontos, hanem igényes nyelvezetű legyen. A választékos, valóban informatív fordítást a célközönségnek jóval élvezetesebb lesz olvasni, így a lényeges tudnivalók sokkal könnyebben megmaradnak, ez pedig rengeteget számít, például egy segédanyag esetében. Amennyiben az igényesség Önnek is fontos tényező a szakfordítások terén, és kerülné a száraz, nehezen emészthető szövegeket, forduljon bizalommal irodánkhoz!

Bővebben: Hivatalos szakfordítás igényesen

Szakfordítás árak, amelyekért valóban minőséget kap!

szakfordítás

Szakfordítás, valóban profi minőségben, kedvező áron. Itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy színvonalas, pontos fordítást kapjon!

Bizonyos anyagokkal kapcsolatban felmerülhet a szakfordítás szükségessége. Manapság több szakember, cég szolgáltatásai közül is lehet válogatni ezzel kapcsolatban. Sokaknak fontos, hogy olyan irodához tudjanak fordulni a fordítások elkészítéséért, ahol a minőségre és a korrekt, megfizethető árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Önnek is fontos a precizitás, magas színvonal és a kedvező szakfordítás árak, és még ennek megfelelően nem találta meg az ideális szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert nálunk mindezt megkaphatja!

Bővebben: Szakfordítás árak, amelyekért valóban minőséget kap!

Szakfordításait bízza sokoldalú szakemberre!

szakfordítás

A szakfordítás az idegennyelvi fordítás egyik speciális területe, amikor egy-egy szakterülethez köthető szöveget kell átültetni egyik nyelvről a másikra. A fordításhoz szükséges kompetenciák, tapasztalat és tudás összessége teszi a fordítót kiemelkedő szakemberré. A szakfordítás kiemelkedő színvonalú elvégzése csakis azoknak a fordítóknak sikerülhet, akik egyszerre rendelkeznek a fordításhoz és az adott szakterülethez kapcsolódó tudással is.

Bővebben: Szakfordításait bízza sokoldalú szakemberre!

1. oldal / 3