Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás egyszerű ügyintézéssel, igényesen kivitelezve

szakfordítás

Szeretné egyszerűen intézni a szakfordítást? Keressen bennünket bizalommal, cserébe igazi profi fordításokat kaphat, amelyek megfelelnek az elvárásoknak!

Bizonyos szerelési útmutatókkal, gépkönyvekkel kapcsolatban felmerülhet a fordítás igénye annak érdekében, hogy az adott berendezést rendeltetésszerűen lehessen alkalmazni. Ez rendkívül fontos, hiszen így elkerülhetők a helytelen használatból fakadó balesetek, kellemetlenségek. Ennek alapján a szakfordításoknak mindenképp magas színvonalúnak kell lenniük, hiszen csak így tudnak pontos útmutatást adni a különböző gépekkel kapcsolatban.

Megéri hozzánk fordulni a szakfordítás elkészítéséért, hiszen semmit sem bízunk a véletlenre ezen a területen sem. A legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk együtt. Tisztában vannak felelősségteljes pozíciójukkal, így ennek megfelelően készítik el a fordításokat, amelyeket így kellő biztonsággal lehet használni.

A szakfordításoknál a pontosság mellett az igényes kivitelezés is előtérbe kerül. Lényeges szempont, hogy a szövegek könnyen értelmezhetők legyenek, hiszen ez szintén elengedhetetlen a rendeltetésszerű alkalmazáshoz. A felhasználók sokkal jobban át tudják látni a szóban forgó berendezést, rendszert, így nem történhet baj.

Az igényes kivitelezés mellett biztosítjuk a szakfordítás egyszerűbb, kényelmesebb ügyintézését is. Cégünk ehhez előnyben részesíti az online felületet, így ügyfeleink jóval gyorsabban, gördülékenyebben juthatnak hozzá a használni kívánt fordításokhoz. Rengeteg időt, energiát spórolhatnak a megrendelők, és még az utazásra sem kell költeniük. 

Bízza ránk bátran a szakfordítást, nálunk valóban az ügyfelek az elsők, így ehhez igazítjuk szolgáltatásainkat is. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz fordítóirodánkkal, amelyre a jövőben is számíthat, így további fordítások készítését is vállaljuk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.