Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Szakfordítás egyszerű ügyintézéssel, igényesen kivitelezve

szakfordítás

Szeretné egyszerűen intézni a szakfordítást? Keressen bennünket bizalommal, cserébe igazi profi fordításokat kaphat, amelyek megfelelnek az elvárásoknak!

Bizonyos szerelési útmutatókkal, gépkönyvekkel kapcsolatban felmerülhet a fordítás igénye annak érdekében, hogy az adott berendezést rendeltetésszerűen lehessen alkalmazni. Ez rendkívül fontos, hiszen így elkerülhetők a helytelen használatból fakadó balesetek, kellemetlenségek. Ennek alapján a szakfordításoknak mindenképp magas színvonalúnak kell lenniük, hiszen csak így tudnak pontos útmutatást adni a különböző gépekkel kapcsolatban.

Megéri hozzánk fordulni a szakfordítás elkészítéséért, hiszen semmit sem bízunk a véletlenre ezen a területen sem. A legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk együtt. Tisztában vannak felelősségteljes pozíciójukkal, így ennek megfelelően készítik el a fordításokat, amelyeket így kellő biztonsággal lehet használni.

A szakfordításoknál a pontosság mellett az igényes kivitelezés is előtérbe kerül. Lényeges szempont, hogy a szövegek könnyen értelmezhetők legyenek, hiszen ez szintén elengedhetetlen a rendeltetésszerű alkalmazáshoz. A felhasználók sokkal jobban át tudják látni a szóban forgó berendezést, rendszert, így nem történhet baj.

Az igényes kivitelezés mellett biztosítjuk a szakfordítás egyszerűbb, kényelmesebb ügyintézését is. Cégünk ehhez előnyben részesíti az online felületet, így ügyfeleink jóval gyorsabban, gördülékenyebben juthatnak hozzá a használni kívánt fordításokhoz. Rengeteg időt, energiát spórolhatnak a megrendelők, és még az utazásra sem kell költeniük. 

Bízza ránk bátran a szakfordítást, nálunk valóban az ügyfelek az elsők, így ehhez igazítjuk szolgáltatásainkat is. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz fordítóirodánkkal, amelyre a jövőben is számíthat, így további fordítások készítését is vállaljuk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.