Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos szakfordítás igényesen

Hivatalos szakfordítás

Hivatalos szakfordítás igényesen, a szigorú követelmények figyelembevételével. Ha pontos, informatív fordításra van szükség, keressen minket!

Amikor hivatalos szakfordításra van szükség, sokaknak fontos, hogy az elkészült szöveg ne csupán pontos, hanem igényes nyelvezetű legyen. A választékos, valóban informatív fordítást a célközönségnek jóval élvezetesebb lesz olvasni, így a lényeges tudnivalók sokkal könnyebben megmaradnak, ez pedig rengeteget számít, például egy segédanyag esetében. Amennyiben az igényesség Önnek is fontos tényező a szakfordítások terén, és kerülné a száraz, nehezen emészthető szövegeket, forduljon bizalommal irodánkhoz!

Mivel tudjuk, hogy az ügyfelek közül többeknek is lényeges szempont az, hogy az elkészült szakfordítások informatívak és élvezetesek legyenek, kiemelt figyelmet fordítunk erre is. Szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szövegek lekössék az olvasóközönséget, így egyszerűen el lehet érni a kitűzött célokat adott esetben. A fordítások igényesen kidolgozottak, pontosak, minden szempontból megfelelnek a szigorú elvárásoknak, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz szakembereink munkájával. Ahhoz, hogy a színvonalas fordításokat átvehesse, nem kell hosszú heteken át várnia. Az évek során több olyan megkeresésünk is volt, amelyeknél igen szoros határidőkhöz kellett igazodniuk a fordítóknak. A kellő rutinnak és tapasztalatnak köszönhetően nem jelenthet kihívást alkalmazkodni ezekhez az igényekhez sem. Az élvezetes, igényesen elkészített szakfordítások hamar rendelkezésre állnak, így nincs akadálya a rövid időn belül történő felhasználásnak.

Az élvezetes, pontos és informatív szakfordításokért megéri hozzánk fordulni, legyen az ügyfelünk, és vegye igénybe szolgáltatásunkat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásokról, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.