Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

A szakfordításról pontosan

szakfordítás

Tudjon meg többet a szakfordításokról, ezzel megkönnyítheti a saját és a fordítók helyzetét is! Irodánkra maximálisan számíthat, a minőség garantált.

Weiterlesen: A szakfordításról pontosan

Szakfordítás egyszerű ügyintézéssel, igényesen kivitelezve

szakfordítás

Szeretné egyszerűen intézni a szakfordítást? Keressen bennünket bizalommal, cserébe igazi profi fordításokat kaphat, amelyek megfelelnek az elvárásoknak!

Bizonyos szerelési útmutatókkal, gépkönyvekkel kapcsolatban felmerülhet a fordítás igénye annak érdekében, hogy az adott berendezést rendeltetésszerűen lehessen alkalmazni. Ez rendkívül fontos, hiszen így elkerülhetők a helytelen használatból fakadó balesetek, kellemetlenségek. Ennek alapján a szakfordításoknak mindenképp magas színvonalúnak kell lenniük, hiszen csak így tudnak pontos útmutatást adni a különböző gépekkel kapcsolatban.

Weiterlesen: Szakfordítás egyszerű ügyintézéssel, igényesen kivitelezve

Hivatalos szakfordítás igényesen

Hivatalos szakfordítás

Hivatalos szakfordítás igényesen, a szigorú követelmények figyelembevételével. Ha pontos, informatív fordításra van szükség, keressen minket!

Amikor hivatalos szakfordításra van szükség, sokaknak fontos, hogy az elkészült szöveg ne csupán pontos, hanem igényes nyelvezetű legyen. A választékos, valóban informatív fordítást a célközönségnek jóval élvezetesebb lesz olvasni, így a lényeges tudnivalók sokkal könnyebben megmaradnak, ez pedig rengeteget számít, például egy segédanyag esetében. Amennyiben az igényesség Önnek is fontos tényező a szakfordítások terén, és kerülné a száraz, nehezen emészthető szövegeket, forduljon bizalommal irodánkhoz!

Weiterlesen: Hivatalos szakfordítás igényesen

Szakfordítás árak, amelyekért valóban minőséget kap!

szakfordítás

Szakfordítás, valóban profi minőségben, kedvező áron. Itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy színvonalas, pontos fordítást kapjon!

Bizonyos anyagokkal kapcsolatban felmerülhet a szakfordítás szükségessége. Manapság több szakember, cég szolgáltatásai közül is lehet válogatni ezzel kapcsolatban. Sokaknak fontos, hogy olyan irodához tudjanak fordulni a fordítások elkészítéséért, ahol a minőségre és a korrekt, megfizethető árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Önnek is fontos a precizitás, magas színvonal és a kedvező szakfordítás árak, és még ennek megfelelően nem találta meg az ideális szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert nálunk mindezt megkaphatja!

Weiterlesen: Szakfordítás árak, amelyekért valóban minőséget kap!

Szakfordításait bízza sokoldalú szakemberre!

szakfordítás

A szakfordítás az idegennyelvi fordítás egyik speciális területe, amikor egy-egy szakterülethez köthető szöveget kell átültetni egyik nyelvről a másikra. A fordításhoz szükséges kompetenciák, tapasztalat és tudás összessége teszi a fordítót kiemelkedő szakemberré. A szakfordítás kiemelkedő színvonalú elvégzése csakis azoknak a fordítóknak sikerülhet, akik egyszerre rendelkeznek a fordításhoz és az adott szakterülethez kapcsolódó tudással is.

Weiterlesen: Szakfordításait bízza sokoldalú szakemberre!

Szakfordítás Budapesten, akár rövid határidővel!

szakfordítás

A szakfordítás elkészítése magasabb szintet követel meg, mint egy egyszerű szövegfordítás. A fordítónak nem csupán mindkét nyelvet kiválóan kell ismernie, de azzal a területtel is szorosabb ismeretségben kell lennie, mellyel kapcsolatban a szakfordítás készül. Az ilyen színvonalú munkához idő kell, de sajnos nem mindig van annyi belőle, amennyit szeretnénk.

Weiterlesen: Szakfordítás Budapesten, akár rövid határidővel!

Nem elégedett a jelenlegi szakfordítást végző irodával? Tegyen próbára minket!

Mindannyian hozunk rossz döntéseket, amiknek a negatív következményeivel számolni kell. Szerencsére egy rossz döntéshez nem kell ragaszkodni, ha nem vált be, inkább tovább kell haladni, és esélyt adni egy következőnek.

Weiterlesen: Nem elégedett a jelenlegi szakfordítást végző irodával? Tegyen próbára minket!

Szakfordítás vagy hivatalos fordítás: mi a különbség?

szakfordítás

Amikor az érdeklődők felkeresnek bennünket, és szeretnék igénybe venni valamelyik szolgáltatásunkat, bizonyos esetekben tapasztaljuk, hogy a szakfordítás és a hivatalos fordítás fogalmát keverik. Fontos tisztában lenni mindkét fordítástípus pontos jellemzőivel, hiszen így sokkal könnyebb lesz eldöntenie, hogy valójában melyik típusú fordításra van szüksége. Ezzel egyúttal a mi helyzetünket is leegyszerűsíti, hiszen azonnal fogunk tudni alkalmazkodni az igényeihez.

Weiterlesen: Szakfordítás vagy hivatalos fordítás: mi a különbség?

Korrekt szakfordítás árak, precíz munka!

szakfordítás

A fordítóirodáknak rendszeresen van állandó ügyfélkörük, hiszen ma már alapvető dolog idegen nyelveken kommunikálni. A többnyelvűségnek köszönhetően ugyanis egy vállalkozás sokkal szélesebb körben tudja megismertetni magát, mintha csak a saját anyanyelvén beszélők között közvetítené a termékeit vagy a szolgáltatásait.

A fordítóirodák segítségével a szakfordítások is kifogástalan minőségben készülhetnek el. A szakfordítás megrendelését megelőzi a fordítóiroda kiválasztása. Ha nem dönt valaki megfontoltan és minden részletre kiterjedően, akkor nem fogja az elvárásainak megfelelő szolgáltatást megkapni.

Weiterlesen: Korrekt szakfordítás árak, precíz munka!

Szakmai fordítások orvosi témakörökben is

szakmai fordítás Amikor az embert valamilyen súlyos betegség sújtja, mindent megtesz azért, hogy meggyógyuljon. Amikor sajnos nem elég néhány gyógyszer bevétele, hanem egy komolyabb kezelés, vagy műtét szükséges, akkor kiemelt jelentősége van annak, hogy mindezeket hol, milyen orvos csapat, milyen tapasztalattal és eszközökkel végzi el. Ha ilyesmiről van szó, akkor sokan azok közül, akiknek megvan rá a lehetőségük, úgy döntenek, hogy külföldön vetik alá magukat a kezeléseknek, hiszen rengeteg olyan eszköz, illetve módszer létezik ugyanis, ami hazánkban még nem elérhető vagy nem elterjedt. A külföldön történő gyógykezelésnek viszont alapfeltétele, hogy minden eddig információt és vizsgálati eredményt megosztunk az ottani orvosokkal, és ez csak maximálisan pontos orvosi szakmai fordítással lehetséges.

Egy orvosi szakmai fordítás az a feladat, amelynek során még egy picit sem szabad hibázni. A téma jellege teszi szükségessé, hogy minden szóról szóra ugyanazt jelentse a lefordított szövegben, mint az eredetiben. Az eddigi vizsgálatokról készült jelentések szakmai fordítása elengedhetetlen: egyrészt ahhoz, hogy a külföldi orvosok lássák a betegség lefolyását, állását, másrészt pedig ahhoz, hogy pontos képet kapjanak a páciens állapotáról.

Az orvosi szakmai fordítás olyan esetben is szükségessé válhat, ha a beteg csak szeretné más szakorvosok véleményét is kikérni. Hazánkban rengeteg a megbízható, jó orvos, de mindenki tudja, hogy több szem többet lát! Előfordulhat, hogy egy külföldi orvos, aki máshol végezte a tanulmányait, felvet más diagnózist is, esetleg másfajta kezelést javasolna. A betegnek így lehetősége van mérlegelni a helyzetet, és a saját orvosával konzultálva dönthetnek úgy, hogy módosításra van szükség a gyógyulás érdekében. Az eddigi vizsgálatok szakmai fordítása viszont ilyenkor is szükséges!

Önnek is hasonló problémái vannak, és szeretne orvosi papírjairól szakmai fordítást igényelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, tapasztalt munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

Gyors szakfordításra van szüksége? Bízza ránk!

szakfordítás

Nincs is kellemetlenebb egy hibás szakfordításnál, ami legfőképp akkor okoz kínos pillanatokat, ha véletlenül el is jut az üzleti partnerhez. Ilyenkor természetes, hogy minél hamarabb szeretnénk helyrehozni a kialakult helyzetet a megfelelő, hibátlan szakfordítás beszerzésével. Ha Ön is hasonló szituációba került, és sürgősen szüksége lenne a helyes dokumentumra, bízza ránk a gyors szakfordítást!

Mivel tisztában vagyunk az ilyen körülmények kellemetlenségével, és azzal, hogy a megfelelő szakfordítással helyre lehet hozni egy ilyen tévedést, igyekszünk minél hamarabb biztosítani a helyes dokumentumot. Természetesen a gyors szakfordítás nem megy a minőség rovására, hiszen kollégáink az adott célnyelvet kellően ismerik, vagyis a megfelelő tudás és felkészültség kiváló alapot biztosít a gyors munkavégzéshez.

A gyors szakfordítás az azonnali hibaelhárításon kívül bármilyen rövid határidő betartásához is alkalmas. A mai rohanó világban szinte folyamatosan szoros időbeosztáshoz kell alkalmazkodniuk az embereknek, ez pedig gyakran egy lefordítandó szakszöveggel kapcsolatban sincs másképp. Ebben az esetben is érvényes, hogy a kész fordítás nem lehet összecsapott és rendetlen, ezért mindenképp olyan fordítókra szükséges bízni a gyors szakfordítást, akiknek napi szinten kell alkalmazkodniuk a rövid határidőkhöz. Kollégáink ezeket a helyzeteket megfelelően képesek kezelni, nekik nem okoz stresszt, ha egy-két napon belül el kell készülniük a fordításokkal, sőt, a céljuk, hogy mihamarabb átadhassák az ügyfeleknek a kész dokumentumokat.

Bármilyen helyzetben is van szüksége a gyors fordításra, profi, felkészült kollégáinkra számíthat! Vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! Ha előzetesen kérdései lennének a gyors szakfordítással kapcsolatban, vagy más szolgáltatásunk keltette fel érdeklődését, és arról szeretne bővebb információkat megtudni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Általánosan a szakfordításról

A szakfordítás fogalmával gyakorta találkozhatnak az emberek a hétköznapokban. A szakfordítás általánosságban egy-egy gazdasági ágazat, iparág, vagy szakma különböző tartalmú és típusú szövegeinek fordítását jelenti, ahol a szókincs meglehetősen kötött, és ahol a fordítást elkészítő szakembernek az adott szakterület magas szintű ismeretére is szüksége van.

Ahhoz, hogy a szakfordítás fogalmát jobban értsék az emberek, a szakemberek a műfordítással szokták összehasonlítani, ugyanis ily módon szemmel látható a különbség a két szövegtípus között. A szakfordításokat pragmatikus szövegeknek is szokták nevezni, mert – a műfordítással ellentétben – a szakszövegek célja nem a szórakoztatás, hanem az információközlés, ezért csak használati értékük van. Szakfordítás esetében kevésbé érvényesülnek az egyénileg jellemző megoldások, míg a műfordítókat jellegzetes fordítói stílus jellemzi.

A műfordítások esetében beleférhet egy-egy pontatlanság a szövegben, azonban ez a szakfordítás esetében nem fordulhat elő. A pontatlan fordítás, szótévesztés akár végzetes is lehet az adott szakterületen, így tulajdonképpen bátran ki lehet jelenteni, hogy a szakfordítók rendkívül felelősségteljes szerepet töltenek be.

A szakfordítás elkészítéséhez a fordítók számára elengedhetetlenek a különböző szoftverek, amelyek alkalmazásával gyorsabban haladhat a munka. A műfordításhoz nincs szükség szoftverekre, sőt, hatalmas problémát jelente, ha a fordítók használnák, ugyanis így elveszne a szöveg élvezetessége. Ezek a szoftverek kifejezetten az információközlés megalkotásához lettek kifejlesztve.

Cégünknél olyan szakfordítók dolgoznak, akik nem csak pontosan és precízen, de a lehető leggyorsabban végzik el a rájuk bízott feladatokat. Ha további információkat szeretne megtudni a szakfordításokról, vagy igénybe venné ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Mivel számunkra is ismeretes a szakfordítások felelősségteljes szerepe, csakis magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk e téren az ügyfeleink számára!

Ha német szakfordítás, akkor M&M Translation Services!

A német szakfordítás gyakori szolgáltatás a fordítóirodák kínálatában, ami nem véletlen, hiszen a német nyelv világnyelv státusza, valamint a magyar-német gazdasági és kulturális kapcsolatok megléte is kiemelt szerepet ad a német szakfordításnak.

Fordítóirodánk szolgáltatásai között német szakfordítás is megtalálható, amit természetesen ugyanolyan magas szinten végzünk, mint a többi fordítási tevékenységünket. Célunk, hogy a lehető legszélesebb palettán kínáljunk ügyfeleinknek német szakfordítást, akik így szinte bármilyen témával, területtel kapcsolatosan a legjobbat kapják.

Precíz, többszörösen leellenőrzött, magas szakmai tudással végzett német szakfordítást kínálunk minden ügyfelünknek szerteágazó területeken. Rövid határidőkkel és nagyon kedvező árakkal dolgozunk, kiemelkedő színvonalon. Nem számít, hogy szerződés, honlap tartalom, gépkönyv, árajánlat, vagy műszaki leírás átültetése a cél egyik nyelvről a másikra, az igényeknek megfelelően készítjük el.

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot német szakfordításra!

Megfelelő műszaki szakfordításra van szüksége?

Megfelelő műszaki szakfordításra van szüksége?Gyakran előfordul, hogy a vállalkozások fejlesztése során új gépeket vásárolnak, amelyeknek a beüzemelése akár napokat is igénybe vehet. Ezeknek a nagyteljesítményű gépeknek a műszaki szakfordítása is szükséges a könnyebb érthetőség miatt, hiszen nem biztos, hogy annak az országnak a nyelvét mindenki beszéli, ahonnan a gép érkezett.

A műszaki szakfordításaink nagy pontossággal és részletességgel készülnek el. Munkánk során rengeteg fordítást elkészítettünk már, ezért nem csak nagy tapasztalattal rendelkezünk a műszaki szakfordítás terén, hanem megfelelő szakértelemmel is. Eddigi munkánk során fordítottunk már gépkönyveket, építészeti dokumentációkat, műszaki leírásokat. Nekünk fontos, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek és az általunk készített, lefordított anyagokkal megkönnyítsük a munkájukat.

Ha Önnek is szüksége van bármilyen műszaki szakfordításra, akkor az anyagokat leadhatja bármelyik elérhetőségünkön, illetve személyesen. Kérdéseivel kapcsolatosan keressen bennünket megadott elérhetőségeinken, minden kérdésére válaszolunk!