Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás árak, amelyekért valóban minőséget kap!

szakfordítás

Szakfordítás, valóban profi minőségben, kedvező áron. Itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy színvonalas, pontos fordítást kapjon!

Bizonyos anyagokkal kapcsolatban felmerülhet a szakfordítás szükségessége. Manapság több szakember, cég szolgáltatásai közül is lehet válogatni ezzel kapcsolatban. Sokaknak fontos, hogy olyan irodához tudjanak fordulni a fordítások elkészítéséért, ahol a minőségre és a korrekt, megfizethető árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Önnek is fontos a precizitás, magas színvonal és a kedvező szakfordítás árak, és még ennek megfelelően nem találta meg az ideális szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert nálunk mindezt megkaphatja!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan összetett elvárásokkal keresnek szakfordítót, fontosnak tartjuk, hogy százszázalékban alkalmazkodjunk az ügyfelek elképzeléseihez. Nálunk nem kell kompromisszumot kötni a minőség vagy a szolgáltatás díjáért cserébe. Szakfordítás árainkért az ügyfelek a legmagasabb színvonalat kaphatják. A legprofibb, legfelkészültebb fordítók foglalkoznak a szövegekkel, akik pontosan, precízen dolgoznak.

Szakembereinknél a legjobb kezekben vannak a szövegek. Az igényesen elkészített szakfordítások sokat elárulhatnak Önről is. Szolgáltatásunk igénybevételével bármilyen projektnél maximálisan helyt állhat, pozitív benyomást tehet például üzleti partnerekre, ügyfelekre is, így pedig nem okozhat megőrizi hosszú távon a jó hírnevét.

Szakfordítás árainkért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. Nyújtsa minden helyzetben a legjobbat, bízza profikra a fordítani kívánt szöveget, és nem kerülhet kényelmetlen szituációkba! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Szakembereink a pontosság mellett a rövid határidőkre is odafigyelnek, irodánkban nagyon hamar hozzájuthat a fordításokhoz. Hosszú távon számíthat ránk! Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.