Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordításait bízza sokoldalú szakemberre!

szakfordítás

A szakfordítás az idegennyelvi fordítás egyik speciális területe, amikor egy-egy szakterülethez köthető szöveget kell átültetni egyik nyelvről a másikra. A fordításhoz szükséges kompetenciák, tapasztalat és tudás összessége teszi a fordítót kiemelkedő szakemberré. A szakfordítás kiemelkedő színvonalú elvégzése csakis azoknak a fordítóknak sikerülhet, akik egyszerre rendelkeznek a fordításhoz és az adott szakterülethez kapcsolódó tudással is.

Ez a munka tehát többszörösen nehezített terep, mert az átültetett szövegnek el kell érnie tartalmi szempontból is az eredeti színvonalát. A szakzsargon magabiztos alkalmazása, a terminusok ismerete, a szakág tanulmányozása mind előfeltétele a minőségi munkának, ha szakfordításról van szó.

A szakfordítás ára és annak minősége reflektál egymásra. Korrekt áron elkészített megbízást nyújtunk mindazoknak, akik a legjobb szolgáltatások egyikét keresik ezen a területen. Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot szakfordításra!