Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakfordítás és ami az árak mögött van

szakfordítás

szakfordítás árak a fordítás színvonalát is reprezentálják. A fordítási irodák árai azt is megmutatják, hogy mire számíthat egy ügyfél, aki az adott fordító irodához fordul. Az irodák áraival az ügyfél azt választja, hogy a megrendelt szolgáltatást egy meghatározott ár-érték arányban kapja meg.

Amennyiben olyan szakfordításra van szüksége, ami a minden szempontból eleget tud tenni az elvárásainak, akkor keresse bizalommal a szakfordító csapatunkat! Az irodánkban minden megrendelés, minden fordítás reális áron készül, ami teljesen arányban áll a fordítás nyújtotta minőséggel is.

Arra törekszünk, hogy elérhető árfekvésben tudják igénybe venni az érdeklődők a szakfordítást. Ezzel szeretnénk biztosítani azt, hogy minél szélesebb ügyfélkört tudjunk kiszolgálni. 

Ne döntsön csak ár alapján egy fordítóiroda mellett, de ne hagyja figyelmen kívül, hogy mit kínálnak Önnek egy árért cserébe! Amennyiben érdekli az ajánlatunk, kérje egyedi árajánlatunkat a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!