Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítóirodánk előnyei a gépi fordításokkal szemben

Hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóirodánk rendkívül magas minőségben dolgozik, profi szakemberekkel, rövid határidővel, megfizethető áron - forduljon hozzánk Ön is! 

Sajnos gyakran előfordul, hogy termékismertetőkben, cégek bemutatkozójában fordítási hibákkal teli szöveget olvashatunk. A Google, illetve a többi fordítóprogram rendkívül hasznos dolog, ám nem használható minden esetben. Rövidebb szövegek megértésére nagyszerűen alkalmas, ám egy olyan cég esetében, ami fontosnak tartja az Ügyfelekkel való kommunikációt, mindenképp érdemes hivatalos fordítóirodához fordulni. 

A gép által végzett fordítás egyrészt nem minősül hivatalosnak, másrészt szinte biztos, hogy tele lesz nyelvtani hibákkal. Sajnos nem elég, ha az egyes szavakat lefordítja a gép, hiszen sokszor a szövegkörnyezet határozza meg az igazi jelentést. Egy megbízható fordítóiroda azonban még a legárnyalatnyibb különbségekre is odafigyel, így a cég kommunikációja egyértelmű és tökéletesen megfogalmazott lehet a külföldi partnerek felé is. 

Amennyiben Ön is hivatalos fordítóiroda munkáját szeretné igénybe venni, keressen minket bizalommal, mi készséggel állunk rendelkezésére!