Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Hivatalos fordítóirodánk a rövid határidőkhöz is alkalmazkodik!

hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóiroda, ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatások, szakmai követelményeknek megfelelő dokumentumok, rövid határidővel!

Legyen szó külföldi munkavállalásról vagy tanulási lehetőségről, egyesek a teendőik miatt szinte az utolsó pillanatban kezdenek el foglalkozni a hivatalos okmányok, dokumentumok lefordíttatásával. Ilyenkor fontos, hogy olyan hivatalos fordítóirodát találjanak, ahol a minőségre és a rövid határidőkre egyaránt kiemelt figyelmet fordítanak. Ha Önnek is szűkös határidőkhöz kell igazodnia, forduljon hozzánk bizalommal az ügyintézésért!

Hivatalos fordítóirodánknak a rövid határidők sem jelenthetnek problémát. Fordítóink profi, gyakorlott szakemberek, akik gyorsan, pontosan dolgoznak, ennek köszönhetően nem adhatja be későn a jelentkezéshez szükséges okmányokat, dokumentumokat. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat irodánkról. Ha igénybe venné a szolgáltatást, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!