Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Fordítóirodánk Budapesten teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!

A fordítás megrendelése egy budapesti fordítóirodától több módon is lehetséges. Az ügyfelek személyesen is tisztázhatják, hogy mit várnak a fordítóirodától vagy leadhatják a megrendelésüket online, illetve postai úton is.

Habár sokan a személyes ügyintézés hívei, a budapesti fordítóirodánk lehetőséget nyújt az online és a postai megrendelés lebonyolítására is. Amikor a körülmények miatt nincs lehetőség személyesen bejönni a budapesti fordítóirodánkba, hogy tolmácsolást, budapesti hivatalos fordítást vagy kiadványszerkesztést, nyomdai kivitelezést rendeljen, bátran éljen a többi opcióval is!

Jelenleg mindegyik megrendelési módra van lehetőség, a budapesti fordítóirodánk teljes szolgáltatással működik és fogadni tudja azokat az ügyfeleket is, akik az irodába személyesen szeretnének eljönni. Válassza az Önnek legideálisabb lehetőséget és lépjen kapcsolatba velünk online, postai úton vagy személyesen! Minden esetben színvonalas szolgáltatást biztosítunk, valamint megbízható ügyfélkezelést!