Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Lektorálás: minőségi szolgáltatás, folyamatosan elérhető áron!

lektorálás

A lektorálás óriási segítséget nyújt abban, hogy az olyan fontos eseményeknél, mint például egy külföldi partnerrel történő szerződéskötésnél elkerülhetők legyenek a nyelvi hibák a szövegekben. Ezzel kapcsolatban manapság többféle szolgáltatás is elérhető, azonban sokaknak fontos, hogy olyan céget találjanak, ahol a lektorálás árára és minőségére egyaránt kiemelt figyelmet fordítanak. Ha Önnek is hasonlóak az igényei, és tapasztalt szakemberekre lenne szüksége, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy igazodjunk az ügyfelek igényeihez. Fordítóirodánkban a legprofibb, legjobb szakemberek foglalkoznak a lektorálással, így a kész dokumentumok a legmagasabb szakmai követelményeknek fognak megfelelni. A hosszú évek során munkatársaink igencsak változatos szövegekkel találkoztak a lektorálás során, így több területen is otthonosan mozognak, számukra semmi sem jelenthet kihívást. Legfőbb céljuk, hogy olyan iratok szülessenek, amikkel elkerülhetők a félreértések, kellemetlen szituációk, és az adott vállalkozás meg tudja őrizni jó hírnevét az idegen nyelvterületeken is. A lektorálást ügyfeleink akár fordítással együtt is igénybe vehetik, így teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani. Cégünket anyagi szempontból is célszerű választani, ugyanis nálunk a lektorálás árak mindig megfizethetők, így bárki számára könnyedén elérhetők vagyunk. A korrekt árakat igyekszünk hosszú távon megőrizni, így minket a jövőben is érdemes lesz felkeresni.

Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és az árakkal. A lektoráláskor is odafigyelünk a gyorsaságra, így Ön könnyedén igazodhat a határidőkhöz is. Ügyfélközpontú, minőségi szolgáltatásunk rengeteg esetben segíthet. Válassza az Ön is az egyszerűbb utat, és bízza profikra a kész szövegek lektorálását! Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.