Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Korrekt szakfordítás árak, precíz munka!

szakfordítás

A fordítóirodáknak rendszeresen van állandó ügyfélkörük, hiszen ma már alapvető dolog idegen nyelveken kommunikálni. A többnyelvűségnek köszönhetően ugyanis egy vállalkozás sokkal szélesebb körben tudja megismertetni magát, mintha csak a saját anyanyelvén beszélők között közvetítené a termékeit vagy a szolgáltatásait.

A fordítóirodák segítségével a szakfordítások is kifogástalan minőségben készülhetnek el. A szakfordítás megrendelését megelőzi a fordítóiroda kiválasztása. Ha nem dönt valaki megfontoltan és minden részletre kiterjedően, akkor nem fogja az elvárásainak megfelelő szolgáltatást megkapni.

Semmiképpen sem szabad a szakfordítás árak alapján dönteni. Habár ez is lényeges, de nem az egyetlen szempont. Ha egy szakfordítás ár ideálisnak tűnik, de kiderül a későbbiekben, hogy az ezért elvégzett munka színvonala viszont korántsem éri el a szükséges szintet, az pénzkidobás.

Mindig arra törekedjünk, hogy a fordítási szolgáltatások ár-érték arányban a lehető legjobbak legyenek! Egy profi fordító iroda ráadásul nem szab meg fixen szakfordítás árakat. Egy olyan területen, mint amilyen a fordítás ez nem is lehetséges. Az alap szakfordítás árak mellett, amik szó, illetve karakter alapúak, a megrendelés egyéni sajátosságait figyelembe véve állítanak össze egyedi árajánlatot. Hiszen nem lehet egy kalap alá venni a termékkatalógust, az építészeti tervet vagy egy gyógyszer tájékoztatóját. A végleges árat nemcsak a terjedelem, de az is meghatározza, hogy milyen nyelvpárral kell dolgozni és milyen konkrét szakterületen. Bizonyos esetben kedvezményt is adunk szakfordítás árainkból, így érdemes azokról érdeklődni és igénybe venni szolgáltatásainkat.

Forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz, ha korrekt szakfordítás árakkal dolgozó céget keres! Törekszünk a magas minőségre, ennek érdekében nemcsak a válogatott, kiváló szakemberekkel dolgozunk, de ha munkánkban bármilyen szakmai hibát vétünk, azért természetesen felelősséget vállalunk. A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk és kérjen irodánktól egyedi árajánlatot!