Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Külföldi rendezvényre készül? A fordítás mellett a kiadványszerkesztést is ránk bízhatja!

Külföldi rendezvényre készül? A fordítás mellett a kiadványszerkesztést is ránk bízhatja!Egy cég manapság nem engedheti meg magának, hogy ne nyisson a külföldi piacok és partnerek felé, így sokan részt vesznek nemzetközi vásárokon, kiállításokon, vagy workshopokon, hogy megmutassák magukat, szélesítsék az ügyfélkörüket és új lehetőségeket ismerjenek meg.

Az ilyen rendezvényekre nem árt felkészülten érkezni, például idegen nyelvű kiadványokat magunkkal vinni. Keresse meg fordító irodánkat, és bízza ránk a kiadványszerkesztést! A leadott anyagokat lefordítjuk a célnyelvre, ügyelve a helyes nyelvtanra, a szakmai kifejezések pontosságára és a választékos fogalmazásra, de arra is, hogy az anyag maga is minőségi legyen. A fordítás mellett tehát a kiadványszerkesztést is nyugodtan ránk bízhatja! Igény szerint nyomdakész anyagokat készítünk el, képekkel, tördeléssel, nyomtatásra kész állapotban!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és készíttesse e velünk a kiadványok szerkesztését is!