Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Bízza tapasztalt szakemberekre a műszaki fordítások elkészítését!

Miért elengedhetetlen a pontosság a műszaki fordításoknál?Aki műszaki, vagy ipari területen dolgozik, ráadásul külföldi partnerekkel, forgalmazókkal, az biztos találkozott már munkája során műszaki fordítással, és tapasztalhatta, hogy mennyire kidolgozottak és részletesek. Ez annak köszönhető, hogy nagy szaktudású fordítók készítették el ezeket a szövegeket.

A műszaki fordításokkal foglalkozó szakemberek tisztában vannak azzal, hogy mennyire felelősségteljes munkakört töltenek be, ezért csakis minőségi és részletes munkát adnak ki a kezükből. Ha félvállról vennék a munkájukat, abból súlyos balesetek is származhatnak, de akár emberéleteket is követelhetnének a helytelen műszaki fordítások! Mivel fordítóirodánk szakemberei is tisztában vannak felelősségükkel, csakis pontos és precíz műszaki fordításokat adnak át az ügyfeleknek.

Vegye igénybe Ön is minőségi szolgáltatásainkat! Bízza ránk a műszaki fordításokat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!