Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Mitől függ a szakfordítás ára?

Mitől függ a szakfordítás ára?Az interneten böngészve tapasztalhatjuk, hogy a fordító irodák a fordítás árakat különböző módon adják meg. Sokszor nem könnyű eldönteni, hogy valójában melyik a legkedvezőbb. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget Önnek, nézzük meg, hogy mi alapján kalkulálhatja egy fordító iroda a fordítás árakat!

A díjak sok tényezőtől függenek, ilyen az elszámolás egysége, a forrásnyelvi szöveg terjedelme, a fordítás határideje, a fordítandó szöveg témája, szakterülete, a fordítandó anyagokon belüli ismétlődések, fordítandó szöveg formátuma, illetve a célnyelvi fordítás is befolyásolhatja az árat, ez utóbbi esetben csak a munka befejeztével állapítható meg a pontos összeg. Fordítás több céllal készülhet, úgy mint egyszerű megértés, vagy mondanivalónk igényes, idegen nyelvi kifejezése és sok egyéb, egyedi felhasználási szándék. Alapvetően azonban karakterszám alapján történik a fordítás árának meghatározása és ezt módosíthatja a többi kritérium.

Ha minőségi és kedvező árú szakfordításra van szüksége, keresse kollégáinkat, és kérjen bátran árajánlatot!