Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Bízzuk meg egy barátunkat a fordítással? Nem jó ötlet!

Bízzuk meg egy barátunkat a fordítással? Nem jó ötlet!

Manapság egyre könnyebb nyelveket tanulni az interneten keresztül. Ezek az oktatóanyagok azonban felületes ismeretséget nyújtanak, és bár elvégzésükkel elhihetjük, hogy ismerjük az adott nyelvet, éles helyzetben ki fog derülni, hogy ez nem feltétlenül van így. Éppen ezért, bár megkérhetnénk barátokat, ismerősöket is, sokkal jobban járunk, ha profi cégeket keresünk fel ilyen természetű problémáinkkal.

A tapasztalt szakemberek hosszú évek óta foglalkoznak a legkülönbözőbb fordítási és tolmácsolási feladatokkal, így nyugodtan kijelenthető, hogy mindenféle problémával és igénnyel találkoztak már. Megrendelőik között a magánszemélyeken túl más cégek, alapítványok, közigazgatási szervek vagy éppen ügyvédi irodák is előfordulnak.

A fordító irodák többségénél, csakúgy, mint nálunk, rutinos szakfordítók csapata dolgozik együtt, a munkájuk során egymást segítik abban, hogy a lehető legtökéletesebben vegyék az akadályokat. A vállalati forma és háttér biztonságot nyújt és lehetővé teszi, hogy a kommunikációs és fordítási szolgáltatásokat a legszínvonalasabb módon lehessen nyújtani.

Bízza egy megbízható cégre a fordításra szoruló szövegeit! Bátran vegye fel a kapcsolatot fordító irodánk munkatársaival!