Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Az üzleti tolmácsolás fontossága

Napjainkban a nyelvtudás elengedhetetlen egy vállalat sikeres működtetéséhez, ám bizonyos esetekben mégsem bízhatjuk a saját nyelvismereteinkre a fontos üzleti megbeszélések kimenetelét. Egy apró félrehallás is roppant kellemetlen lehet egy tárgyalás során, így ilyen esetekben elengedhetetlen egy tolmács, aki magas intellektusával és szakmai felkészültségével precízen közvetíti a felek álláspontját.

A tolmács feladata, hogy folyékony nyelvtudással képviselni tudja az Ön érdekeit, így nem mindegy, hogy kire bízza ezt a releváns feladatot – hiszen egy profi tolmács a másodperc törtrésze alatt képes megérteni külföldi ügyfelünk mondandóját, még akkor is, ha ő esetleg tájszólással vagy akcentussal beszél, ez pedig nem egyszerű feladat.

Cégünk munkatársai a legmagasabb szakmai kompetenciával rendelkeznek, így ha nem akar csalódni egy fontos üzleti megbeszélésen, bízza ránk a tolmácsolást, mi pedig garantáljuk a sikert, és biztosítjuk, hogy nem fog csalódni a munkánkban!

Az üzleti tolmácsolás fontossága