Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Az üzleti fordítás típusai

A gazdaság és az üzleti élet területén sokszor kikerülhetetlen az idegen nyelvű dokumentumok felhasználása, illetve a szövegek célnyelvre történő lefordítása. Itt már nem elég, ha csak nagyjából átemeljük a szöveg jelentését, hanem precíz, pontos fordításra van szükség. Az üzleti fordítás több területeire is igény mutatkozik napjainkban, így a marketing, a PR, a közgazdaságtan, a pénzügy vagy a reklám berkein belül is napi szinten használnak idegen nyelvű szövegeket.

Üzleti fordítás? Forduljon hozzánk! Ne terhelje a fordítással munkatársait és alkalmazottait, bízza inkább profi fordítókra a munkát, hiszen egyetlen félrefordítás is végzetes lehet, mi pedig pár óra leforgása alatt is lefordítjuk Önnek a célszöveget.

Riportok, prezentációk, előadások, kimutatások, reklámszövegek vagy kommunikációs anyagok fordítását is vállaljuk, olyan fordítók közreműködésével, akik a szakkifejezések ismeretének birtokában képesek a szövegek minőségi visszaadására.

Ne feledje: Ha üzleti fordítás, akkor M&M Translation Services Kft.!



Üzleti fordítás