Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Google fordító? Felejtse el!

Elege van abból, hogy egy igazán kiváló fordító után keresgéljen? A jó fordítónak egyszerre több tulajdonságot is ötvöznie kell magában, hiszen jó, ha gyorsan dolgozik, ugyanakkor precízen, határidőre végez, nem vét hibát fordítás közben, és több területen is jártas. Egyszóval sokoldalú és mindig elérhető.

Van egy jó hírünk, létezik ilyen szolgáltatás, de nem a Google fordító az!

Felejtse el a fél megoldásokat, a drága fordító irodákat és az állandó bosszúságot, a plusz munkát. Keresse fel fordító irodánkat, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalál!

Fordulhat hozzánk minőségi szakfordításért, jogi, orvosi dokumentumok fordításáért, de műszaki fordításban is otthon vagyunk. Gyorsan, könnyen elérhető online fordítást nyújtunk, de itt nem állunk meg! Fordító irodánk garantálja a kiváló, minőségi munkát, magas szintű hozzáértést.

Ne elégedjen meg a Google fordítóval, hanem forduljon profikhoz! Keresse fel kérdéseivel szakértő munkatársainkat, és bízza ránk dokumentumai szakszerű fordítását!

fordító iroda