Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Szakszerű segítség a céges sikerek érdekében

Jól működő vállalkozást vezet, amely évek óta sikeresen működik? Egy cég sikerét sok minden meghatározza. A szerencse mellett üzleti érzék, megérzés is kell hozzá és persze elhivatott alkalmazottak, akik képviselik a cég érdekeit.

Ám mégis van úgy, hogy igénybe kell venni külső segítséget is ahhoz, hogy minden sikeresen működjön. Ilyenkor olyanok kezébe kell adni bizonyos feladatokat, akik a legjobbak az adott szakterületen. Ide tartozik a szakfordítás, mely szinte minden vállalkozás életében nélkülözhetetlen, azonban igen nagy szakértelmet és tapasztalatot kíván, tehát érdemes profikra bízni.

Ha idegen nyelvről van szó, forduljon hozzánk bizalommal, mert kiváló referenciáink, és elégedett ügyfeleink tanúsíthatják, hogy fordítással kapcsolatos szolgáltatásokban nálunk jobbat nem talál!

Nem csak egyszerű fordításban, de egyéb területeken is segítségére tudunk lenni, így például, ha Önnek gondot okoz a külföldi vendégekkel való kommunikáció, meggyűlik a baja egy jogi szöveggel vagy lektorálásra van szüksége, akkor minket kell keresnie!

Fordítóirodánk sokoldalú szolgáltatásokkal várja minden új és meglévő ügyfelét!