Tel: +36-24-898-257 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Address: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman
 • CONFERENCE AND CONSECUTIVE INTERPRETING
  CONFERENCE AND CONSECUTIVE INTERPRETING
 • INTERNATIONAL EXPERIENCE AT YOUR SERVICE
  INTERNATIONAL EXPERIENCE AT YOUR SERVICE
 • ON-TIME</BR>DELIVERY</BR>EVERY</BR>TIME
  ON-TIME
  DELIVERY
  EVERY
  TIME
 •               Connecting<br />              east and west
                Connecting
                east and west
 • ONE-STOP</BR>LANGUAGE SOLUTIONS
  ONE-STOP
  LANGUAGE SOLUTIONS

Our history

M&M Translation Services LTD was founded in May 2009 for the purpose of providing foreign language communication services.

More

Minden, amit a hiteles fordításról tudni érdemes

Ha valaki fordítóiroda szolgáltatásait szeretné igénybe venni, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit is jelentenek a fogalmak. Tehát mit értünk a hiteles fordításon? A hiteles fordítás abban különbözik a hagyományostól, hogy a dokumentumot egy plusz záradékkal látják el. Ez a záradék tartalmazza magát a hitelesítést, ami igazolja, hogy az eredeti dokumentum, és annak fordítása megegyezik egymással. A kettő ennek köszönhetően jogilag egyenértékűvé válik.

A hiteles fordítás magasabb összegbe kerül, mint a többi változat, például a hivatalos fordítás. Éppen ezért nem árt alaposan tájékozódni arról, hogy mire is van szükségünk valójában. A hiteles fordítás megléte olyan esetekben elengedhetetlen, amikor például állampolgári ügyeket, bizonyos üzleti, banki vagy pedig munkavállalási ügyeket kell intézni. Amikor valaki külföldön szeretne munkát vállalni, annak gondoskodnia kell a végzettségét igazoló iratok, az erkölcsi bizonyítvány, esetleg a születési anyakönyvi kivonat hiteles fordításának elkészíttetéséről, amit el kell juttatnia a megfelelő helyre.

A hiteles fordítást nem is végezheti el bármelyik fordítóiroda, bizonyos ügyekben csak az arra kijelölt intézmények tudnak eljárni. Ilyen például az OFFI. Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda, aminek a hatáskörébe tartozik minden olyan hiteles fordítás, ami államigazgatási eljárásokkal: bevándorlás, diplomahonosítás, családegyesítés, házasságkötés külföldi állampolgárral, örökbefogadás, hagyatéki eljárás, névváltoztatás, külföldről behozott gépjármű forgalomba helyezése stb. kapcsolatos. A cégiratokra vonatkozó hiteles fordítást viszont már bármelyik fordítóiroda elvégezheti, ha dolgozói a megfelelő szakképesítésekkel rendelkeznek, de ugyanez vonatkozik a közjegyzői hiteles fordításra, valamint konzuli hiteles fordításra is.

Amennyiben hiteles fordítás elkészíttetésében érdekelt, keresse fel bizalommal a fordítóirodánkat és tudjon meg mindent a részletekről! Kérjen árajánlatot a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

TRADOS discount

You can benefit from CAT tools


More

Request for quote

Request for a quote via our online quotation form

More

About Us

Your satisfaction is our primary goal

More

Terms and Conditions

Read our "Terms and Conditions"

More