Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman
  • PONTOS<br/>LEADÁS<br/>MINDIG,<br/>MINDENKOR<br/><br/>
    PONTOS
    LEADÁS
    MINDIG,
    MINDENKOR

  • NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL<br/>AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN<br/><br/>
    NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL
    AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

  • Nyelvi szolgáltatások<br />egy kézből<br /><br />
    Nyelvi szolgáltatások
    egy kézből

  •               Connecting<br />              east and west
                  Connecting
                  east and west
  • Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás
    Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Minden, amit a hiteles fordításról tudni érdemes

Ha valaki fordítóiroda szolgáltatásait szeretné igénybe venni, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit is jelentenek a fogalmak. Tehát mit értünk a hiteles fordításon? A hiteles fordítás abban különbözik a hagyományostól, hogy a dokumentumot egy plusz záradékkal látják el. Ez a záradék tartalmazza magát a hitelesítést, ami igazolja, hogy az eredeti dokumentum, és annak fordítása megegyezik egymással. A kettő ennek köszönhetően jogilag egyenértékűvé válik.

A hiteles fordítás magasabb összegbe kerül, mint a többi változat, például a hivatalos fordítás. Éppen ezért nem árt alaposan tájékozódni arról, hogy mire is van szükségünk valójában. A hiteles fordítás megléte olyan esetekben elengedhetetlen, amikor például állampolgári ügyeket, bizonyos üzleti, banki vagy pedig munkavállalási ügyeket kell intézni. Amikor valaki külföldön szeretne munkát vállalni, annak gondoskodnia kell a végzettségét igazoló iratok, az erkölcsi bizonyítvány, esetleg a születési anyakönyvi kivonat hiteles fordításának elkészíttetéséről, amit el kell juttatnia a megfelelő helyre.

A hiteles fordítást nem is végezheti el bármelyik fordítóiroda, bizonyos ügyekben csak az arra kijelölt intézmények tudnak eljárni. Ilyen például az OFFI. Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda, aminek a hatáskörébe tartozik minden olyan hiteles fordítás, ami államigazgatási eljárásokkal: bevándorlás, diplomahonosítás, családegyesítés, házasságkötés külföldi állampolgárral, örökbefogadás, hagyatéki eljárás, névváltoztatás, külföldről behozott gépjármű forgalomba helyezése stb. kapcsolatos. A cégiratokra vonatkozó hiteles fordítást viszont már bármelyik fordítóiroda elvégezheti, ha dolgozói a megfelelő szakképesítésekkel rendelkeznek, de ugyanez vonatkozik a közjegyzői hiteles fordításra, valamint konzuli hiteles fordításra is.

Amennyiben hiteles fordítás elkészíttetésében érdekelt, keresse fel bizalommal a fordítóirodánkat és tudjon meg mindent a részletekről! Kérjen árajánlatot a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

TRADOS kedvezmény

A CAT eszközök használata az Ön számára számos előnnyel járnak

Tudjon meg többet

Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk árajánlatot online árajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Tudjon meg többet

Rólunk mondták

Ügyfeleink elégedettsége számunka a legfontosabb!

Tudjon meg többet

ÁSZF

Ismerje meg Általános Szerződéses Feltételeinket.

Tudjon meg többet