Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! | Adresse: Fő út 162., H-2330 Dunaharaszti

MagyarEnglishGerman

Die Geschichte der Firma

Das Unternehmen hat sich als ein Dienstleister für fremdsprachige Kommunikation im Mai 2009 geformt.

Weiter

Gyors szakfordításra van szüksége? Bízza ránk!

szakfordítás

Nincs is kellemetlenebb egy hibás szakfordításnál, ami legfőképp akkor okoz kínos pillanatokat, ha véletlenül el is jut az üzleti partnerhez. Ilyenkor természetes, hogy minél hamarabb szeretnénk helyrehozni a kialakult helyzetet a megfelelő, hibátlan szakfordítás beszerzésével. Ha Ön is hasonló szituációba került, és sürgősen szüksége lenne a helyes dokumentumra, bízza ránk a gyors szakfordítást!

Mivel tisztában vagyunk az ilyen körülmények kellemetlenségével, és azzal, hogy a megfelelő szakfordítással helyre lehet hozni egy ilyen tévedést, igyekszünk minél hamarabb biztosítani a helyes dokumentumot. Természetesen a gyors szakfordítás nem megy a minőség rovására, hiszen kollégáink az adott célnyelvet kellően ismerik, vagyis a megfelelő tudás és felkészültség kiváló alapot biztosít a gyors munkavégzéshez.

A gyors szakfordítás az azonnali hibaelhárításon kívül bármilyen rövid határidő betartásához is alkalmas. A mai rohanó világban szinte folyamatosan szoros időbeosztáshoz kell alkalmazkodniuk az embereknek, ez pedig gyakran egy lefordítandó szakszöveggel kapcsolatban sincs másképp. Ebben az esetben is érvényes, hogy a kész fordítás nem lehet összecsapott és rendetlen, ezért mindenképp olyan fordítókra szükséges bízni a gyors szakfordítást, akiknek napi szinten kell alkalmazkodniuk a rövid határidőkhöz. Kollégáink ezeket a helyzeteket megfelelően képesek kezelni, nekik nem okoz stresszt, ha egy-két napon belül el kell készülniük a fordításokkal, sőt, a céljuk, hogy mihamarabb átadhassák az ügyfeleknek a kész dokumentumokat.

Bármilyen helyzetben is van szüksége a gyors fordításra, profi, felkészült kollégáinkra számíthat! Vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! Ha előzetesen kérdései lennének a gyors szakfordítással kapcsolatban, vagy más szolgáltatásunk keltette fel érdeklődését, és arról szeretne bővebb információkat megtudni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!