Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

A hivatalos fordítás fontosságáról

A hivatalos fordítás fontosságárólLegyen szó bármilyen hivatalos dokumentumokról, ha külföldi országokban is hasznát veszi ezeknek az iratoknak, vagy elengedhetetlenek az ottani munkavállaláshoz, tanulmányokhoz, üzleti ügyintézéshez, nagyon fontos, hogy a célország anyanyelvére pontosan és szakszerűen le legyenek fordítva. A helytelen, félreértelmezett, nyelvtani hibáktól hemzsegő fordításokkal rendkívül kellemetlen helyzetekbe kerülhet!

Ha hivatalos fordításra van szüksége, mindig megbízható, tapasztalt fordítót keressen fel, hiszen aki több éve gyakorol és napi szinten beszél is egy idegen nyelvet, szinte második anyanyelvévé válik. Ennek megfelelően tisztában van azokkal a speciális kifejezésekkel, kétértelmű szavakkal, melyeket nem mindegy, hogy milyen szövegkörnyezetben használnak, ezért egy szakfordítóval nem fordulhat elő, hogy a hivatalos szövegtől eltérő szókapcsolatokat használna.

Hivatalos fordítás esetében az ideális megoldás, ha fordítóirodát keres fel, ahol akár egyszerre több szakember is dolgozhat egy szövegen, ennek köszönhetően a hibák maximálisan kiszűrhetőek, és valamennyi szakmai terület lefedhető!

Keressen minket bizalommal hivatalos fordítással kapcsolatban!