Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Mikor ajánlott a szinkrontolmácsolás?

A tolmácsolásnak több fajtáját ismerjük: a kísérő-, a szinkrontolmácsolás, követő- és fülbesúgásos tolmácsolást. A szinkrontolmácsolás ezek közül az a típus, amikor a tolmács az előadóval párhuzamosan fordítja a szöveget. Ez a módszer a leggyorsabb vállfaja a tolmácsolásnak, igen közkedvelt is. A szinkrontolmácsolás azokban az esetekben ajánlott, amikor a hallgatóság nagy létszámú és szükség van a tempós haladásra.

A szinkrontolmácsok általában a legfelkészültebb és legtapasztaltabb tolmácsok közé tartoznak, hiszen ez a műfaj nagyfokú koncentráltságot és szakmai tudást követel meg. Ha valaki szinkrontolmácsolás mellett dönt, akkor számolnia kell azzal is, hogy nem egy, hanem két tolmácsot érdemes megbíznia az igénybevétel hosszúságának függvényében. Ha igazán minőségi szolgáltatást szeretnénk, akkor ajánlott tolmácsfülkét és fejhallgatókat is kölcsönözni, amin keresztül a hallgatóság minden tagja pontosan követheti az előadást. Ezért ez a tolmácsolás típus költségesebb, mint a hagyományos mód, de mindenképpen elegánsabb megoldás!

Ha Önnek is profi szakemberek segítségére van szüksége a tolmácsoláshoz, keresse bátran fordítóirodánkat!
szinkrontolmácsok