Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman
  • NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL<br/>AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN<br/><br/>
    NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL
    AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

  • Nyelvi szolgáltatások<br />egy kézből<br /><br />
    Nyelvi szolgáltatások
    egy kézből

  • PONTOS<br/>LEADÁS<br/>MINDIG,<br/>MINDENKOR<br/><br/>
    PONTOS
    LEADÁS
    MINDIG,
    MINDENKOR

  •               Connecting<br />              east and west
                  Connecting
                  east and west
  • Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás
    Szinkron- és Konszekutív Tolmácsolás

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Mely területek kapcsán fontos fordító irodánkhoz fordulnia?

Mely területek kapcsán fontos fordító irodánkhoz fordulnia?

A színvonalas kommunikáció elengedhetetlen a cégek, nagyobb vállalatok, szervezetek életében, nemcsak saját anyanyelven, hanem gyakran más nemzetek nyelvén is. Mivel mostanában jellemző, hogy rengeteg cég rendelkezik külföldi partnerrel vagy ügyfélkörrel, az idegen nyelvű kapcsolattartás folyamatosan előtérbe kerül. Ennek megkönnyítésére lehetőség van arra, hogy bárki fordító irodához fordulhasson, ahol szakemberek több nyelvre is lefordítják a szükséges dokumentumokat, szövegeket. Az, hogy ki milyen esetben fordulnak az érdeklődők fordító irodához, egyénenként teljesen eltérő, azonban vannak olyan területek, amelyek kapcsán nem érdemes mellőzni a fordító iroda közreműködését.


Amennyiben a cég egészségügyi szolgáltatásokat biztosít külföldön is vagy ezzel összefüggő tevékenységet folytat, készítmények kereskedelmével foglalkozik, elengedhetetlen, hogy az érintett cégvezetők fordító irodához forduljanak. Ilyen szövegek esetén követelmény, hogy minden érthető és egyértelmű legyen, hiszen elég egy apró félrefordítás, és máris megtörténik a baj, amiért a vállalkozás lesz a felelős. Egy másik terület épp olyan fontos az érthető és pontos fordításokat illetően, mint az egészségügy, ez pedig a pénzügyi szektor, ahol szintén mindennek egyértelműnek kell lennie. Ebben az esetben sem engedhető meg az, hogy bármelyik dokumentum, szerződés félreérthető legyen, mivel ez súlyos következményekkel járhat, könnyen eshet csorba a vállalkozás jó hírén. Az utazásszervezés szintén kényes terület az idegen nyelvű szövegeket tekintve, ezért a fordításokat e szektorok kapcsán is fontos fordító irodára bízni, de ugyanígy kiemelkedően fontos a műszaki és jogi terület is.

Amennyiben az említett területek közül bármelyik érinti Önt, vagy úgy gondolja, hogy az adott terület kapcsán bele sem vágna a külföldi partnerrel történő együttműködésbe fordító iroda nélkül, keressen fel bennünket elérhetőségeinken, és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

TRADOS kedvezmény

A CAT eszközök használata az Ön számára számos előnnyel járnak

Tudjon meg többet

Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk árajánlatot online árajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Tudjon meg többet

Rólunk mondták

Ügyfeleink elégedettsége számunka a legfontosabb!

Tudjon meg többet

ÁSZF

Ismerje meg Általános Szerződéses Feltételeinket.

Tudjon meg többet